Събития на ТПП - Стара Загора Експерти представят възможности за финансиране на проекти в областта на ЕЕ и ВЕИ

Експерти представят възможности за финансиране на проекти в областта на ЕЕ и ВЕИ

Понеделник, 21 февруари 2011 г., 16:39
Размер на буквите
екология

Tърговско-промишлена палата – Стара Загора и Агенция за регионално икономическо развитие – Стара Загора, в партньорство с ЕнКон Сървисис, официален консултант по кредитни линии на Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР) за ЕЕ и ВЕИ, организират форум на тема Възможности за финансиране на проекти в областта на енергийна ефективност и възобновяеми енергийни източници (ЕЕ и ВЕИ).

Форумът се осъществява с подкрепата на Областна Администрация Стара Загора, Агенцията за енергийна ефективност и Фонд Енергийна ефективност. Той ще се проведе на 10 март от 9,00 до 16,30 часа в голямата зала на регионална библиотека Захарий Княжески. На него ще бъдат представени различни възможности за финансиране, на проекти в областта на ЕЕ и ВЕИ в публичния, частния и гражданския сектори. В рамките на форума ще бъдат разгледани схеми за безвъзмездна финансова помощ на такива проекти по ОП Регионално развитие и ОП Конкурентоспособност. Ще бъдат представени и преференциални кредитни линии за ЕЕ и ВЕИ на ЕБВР, както и специлизирани програми и продукти на други организации и финансови институции.

Участниците ще имат възможност да се срещнат с представители на организаторите, презентаторите, финансови институции, организации и фирми и да получат професионално съдействие за разработване, управление и финансиране на техните проекти за ЕЕ и ВЕИ.

По време на форума ще се проведе информационна изложба за технологии, материали и услуги в сектора на ЕЕ и ВЕИ.

Условия за участие във форума:
За слушател таксата е 36 лв., която включва: материали от форума с презентациите на лекторите, достъп до изложбата, възможност за организиране на индувидуални срещи с презентатори и изложители, обяд и кафе пауза.

За изложител - фирма или организация, представяща технологии, материали и услуги в сектора на ЕЕ и ВЕИ - такса 96 лв., която включва: информационен щанд до 1 кв.м. с възможност за разполагане на информационно-рекламни материали и експониране на дребни елементи или изделия; право на един слушател във форума.

За презентация на организация или банкова институция – такса 240 лв., която включва: презентация пред участниците във форума в рамките на 10 мин., разпространение на информационно-рекламни материали сред участниците; право на един слушател във форума.

За всеки допълнителен слущател от един участник се заплаща такса от 30 лв. Цените са с включен ДДС.

Краен срок за регистрация и плащане на таксата - до 8 март 2011 г.
Попълнените регистрационни форми трябва да бъдат изпратени на: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или на факс 042/ 626033, 626297. Допълнителна информация - на тел. 042/ 626297, 605007 и на посочения електронен адрес.

 

енергиен форум
Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |