Събития на ТПП - Стара Загора В Лисабон ще се проведе Салон на виното, рибата и хранителните продукти

В Лисабон ще се проведе Салон на виното, рибата и хранителните продукти

Понеделник, 24 януари 2011 г., 12:43
Размер на буквите
Салон на виното в Лисабон

Търговско-промишлена палата – Стара Загора информира представителите на бизнеса, че Българска търговско-промишлена палата (БТПП) организира посещение на международния панаир Салон на виното, рибата и хранителните продукти SISAB. Той ще се проведе в периода 20 - 23 февруари 2011 г. в Лисабон, Португалия.

SISAB е панаир с 15-годишна традиция, на който се представят португалски продукти и се улеснява създаването на партньорства с фирми от други държави, които работят в различни пазарни сегменти - вино и напитки, риба, месо, млечни и морски продукти, маслини и зехтин, подправки, бебешки храни, биологични продукти, опаковане, готварство, аксесоари, свързани с храни и напитки, цветя, туризъм, логистика и транспорт, комуникации и други. Участниците на SISAB ще бъдат представители от повече от 70 държави. Българските компании, които желаят да посетят панаира следва да бъдат: вносители и/или дистрибутори на храни и напитки.
Такса на посещението - 1180 EUR. Пакетната цена включва: самолетен билет, 3 нощувки 4 звезден хотел, 3 обяда, 2 вечери, пропуск за панаира, транспорт хотел – панаир – хотел, медицинска застраховка и организационна такса, като организирането на превоз летище – хотел - летище зависи от броя на участниците. Фирмите членове на ТПП – Стара Загора ползват преференции.
Предварителната програма на посещението е както следва: отпътуване от София за Лисабон със самолет на 20 февруари и настаняване; 21 февруари – официално откриване на панаира. На 22 февруари посещение на панаира, индивидуални срещи и  дегустации, 23 февруари - отпътуване за София.
Фирмите, които прояват интерес, трябва да се обърнат за информация, съдействие и за регистрация най-късно до 01.02.2011 в Търговско-промишлена палата  Стара Загора. За контакти – Мануела Гуджева, тел. 042 626297, 626033 или Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |