Събития на ТПП - Стара Загора Дни на българския бизнес в Йордания, Аман, 26 – 29 март 2011 г.

Дни на българския бизнес в Йордания, Аман, 26 – 29 март 2011 г.

Четвъртък, 20 януари 2011 г., 16:02
Размер на буквите
Аман бизнес делегация

Търговско-промишлена палата – Стара Загора информира представителите на бизнеса, че Българо-йорданската камара за икономическо сътрудничество, Българската търговско-промишлена палата и Йорданската индустриална камара в сътрудничество с други бизнес организации от двете страни, организират изложение Дни на Българския бизнес в Йордания.

То ще се проведе в периода 26 - 29 Март 2011 г. в Аман, Йордания.
Събитието в Йордания ще премине под патронажа на Министерство на земеделието и храните и ще бъде открито лично от министър д-р Мирослав Найденов.

Изложението е фокусирано върху следните браншове: машини, оборудване, метални конструкции, строителство, електротехника и електроника, информационни технологии, недвижими имоти, здравеопазване, химическа промишленост, фармацевтична промишленост, текстил, облекло, кожени изделия и обувки, селскостопанска продукция, дървопреработвателна и целулозно-хартиена промишленост, храни и напитки, козметика, туризъм и хотелиерство.

Освен на собствен изложбен щанд, представителите на българския бизнес могат да участват и чрез свои рекламни материали на общ щанд, където ще бъдат представлявани от служители на организаторите. В делегацията могат да се включат и предприемачи, желаещи да осъществят бизнес контакти, без да участват с изложбена площ, на които ще бъдат осигурени двустранни срещи.

Кралство Йордания е район, който в период на криза се радва на напредък в областите сторителство, инфраструктура и развитие на глобални проекти. Моментът е изключително подходящ за встъпване на български фирми на тези пазари и за затвърждаване на икономическото ни присъствие в Йордания. Изложението ще бъде посетено от йордански инвеститори, отговорни за мащабни проекти, от предприемачи, търговци и представители на големи търговски вериги, държавни служители и други ключови фигури. Това изложение е насочено към по-нататъшно развитие на търговските и икономическите връзки между България и Йордания.

При интерес към форума е необходимо да потвърдите заявите това в офиса на Търговско-промишлена палата - Стара Загора. Краен срок за включване в делегацията - 20.02.2011 г. Регистриралите се до 31.01.2011 получават 5 % отстъпка, членовете на ТПП – Стара Загора имат допълнителни преференции.

За повече информация за условията за участие и съдействие за включване в делегацията можете да се обърнете към Мануела Гуджева – тел. 042 626297, 626033, 0887 505542.

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |