Събития на ТПП - Стара Загора Покана за участие в Икономически годишник на регион Стара Загора - 2011

Покана за участие в Икономически годишник на регион Стара Загора - 2011

Четвъртък, 14 октомври 2010 г., 17:26
Размер на буквите
Икономически годишник на регион Стара Загора

За 10-а поредна година Търговско-промишлена палата - Стара Загора подготвя и ще издаде периодичния справочник Икономически годишник на регион Стара Загора. Книгата се наложи като много полезно информационно и справочно издание и това ни окуражава да влагаме още повече усилия при подготовката й, с цел да бъде полезна за вас и да представя пълно и обективно всички сектори на икономиката на регион Стара Загора.

Книгата се разпространява сред деловите гости на региона, чрез мрежата на търговско-промишлените палати и чрез  европейската мрежа, създадена в подкрепа на бизнеса - Enterprise Europe Network. Изданието е част от информационните материали, които ние, Областна администрация и общините даваме на партньорите си по време на стотиците срещи и форуми в България и в чужбина. Годишникът е полезен за гостите на града, за потенциалните инвеститори и за всички, които се интересуват от установяване на бизнес контакти с вас - фирмите от региона на Стара Загора. Изданието е двуезично - на български и на английски език. Освен в книжния си вариант има и пълнотекстова версия в интернет.

Изданието се е доказало като полезен помощник и за намиране на нови партньори и клиенти - и в България, и в чужбина. В същото време, изпълнението на този проект е възможно единствено благодарение на финансова подкрепа от страна на фирмите.

За поредна година Търговско-промишлена палата - Стара Загора кани ръководителите на фирмите да подкрепите издаването на годишника и да се възползвате от възможностите за реклама в него.

Търговско-промишлена палата - Стара Загора предлага реклама на страниците на Икономически годишник на регион Стара Загора - 2011 на изключително атрактивна цена.

Пълното съдържание на годишника, заедно с всички реклами, включени в него, ще бъде отново достъпно и в интернет - чрез сайта на икономическия годишник и чрез сайта на Палатата - Икономически портал на Стара Загора, който е най-посещаваният сайт с информация за региона на Стара Загора. Присъствието на информацията и на рекламата в интернет прави аудиторията на годишника неограничена и успешно допълва вашите информационни ресурси.

Търговско-промишлена палата - Стара Загора благодарим за подкрепата, която организацията е получавала от бизнеса по този и по други проекти. Сигурни сме, че предлагаме продукти и възможности, които са полезни и за конкретния ви бизнес и за развитието на региона на Стара Загора, казва Олег Стоилов, председател на Управителния съвет на ТПП - Стара Загора.

 

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |