Събития на ТПП - Стара Загора Презентация на ERP MAGO.NET - софтуерна система за управление на малки и средни предприятия

Презентация на ERP MAGO.NET - софтуерна система за управление на малки и средни предприятия

Понеделник, 10 май 2010 г., 17:03
Размер на буквите
ACTIM

Търговско-промишлена палата - Стара Загора организира презентация на ERP системата Mago.Net, която ще се проведе на 20 май 2010 г. от 10.00 до 12.30 часа в комплекс Орфей, Стара Загора. ERP (Enterprise Resource Planning) е единна софтуерна система, ползваща обща база данни, която обхваща всички бизнес процеси във фирмата.

Чрез нея успешно се управлява планирането, бюджетирането и контрола в областта на производството, доставките, продажбите, складовото стопанство, ресурсите, проектите и счетоводната отчетност.  
Mago.Net e иновативен управленски софтуер на водещата италианска компания Microarea, която от 1984 година насам успешно разработва и предлага модели на управление на бизнес процеси в МСП. Днес Mago.Net има над 70 000 потребители в цял свят, давайки на компаниите една адаптира и персонализира към нуждите им система за управление на бизнеса. В Европа Mago.Net се ползва в Италия, Швейцария, Унгария, Полша, Румъния и България. Преведен е на 7 езика. Създадени са 50 вертикални решения за различни индустрии. На българския пазар продуктите се разпространяват от фирма АКТИМ ООД, Стара Загора.

Защо Mago.Net е подходяща за вашия бизнес?

ERP системата се адаптира към спецификата на вашето предприятие, можете да ползвате както отделни функционални модули, така и възможности на всички интегрирани модули, начинът на функциониране е лесен за разучаване и опериране. Mago.Net е предназначена да подпомага ръководителите при вземане на бързи и ефективни решения. По тази причина, в програмата са заложени инструменти за анализ и контрол. Изградена е на базата на най-новите информационни технологии, осигуряващи бързина на работа, сигурност на данните и удобен интерфейс. Може да работи както локално, така и през интернет. Предвидени са средства за подобряване ефективността на работа на всяко едно работно място (напр. преливане на документи, елиминиране на грешките, интегриране на документи от системи за управление на качеството от ISO стандартите и др.). Лесно се следят различни заложени параметри - серийни номера, изчисляване на себестойност, проследяемост на стокови потоци, следене и уведомяване на длъжниците, факторинг и други процеси, подлежащи на контрол. ACTIM Компютърни системи, мрежи, системи за управление на бизнеса Mago.Net е адаптирана изцяло към българските стопански практики и националното законодателство.

По време на презентацията ще бъдат разгледани добри практики за управление със системата, ще бъде представена демо версия с контролен пример, ще получите отговори на въпросите си. Всички участници ще получат демо версия на Mago.Net, а тези, които след презентацията си закупят хардуерни продукти от АКТИМ ООД, ще ползват до 10% отстъпка.

В момента Microarea предлага преференциални цени за България! По време на коктейла след презентацията, ще имате допълнителна възможност да зададете конкретни въпроси на представители на Microarea и техните партньори АКТИМ, ООД.

Необходимо е да попълнете регистрационната форма и да я изпратете най-късно до 19.05.2010 г. на е-мейл Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или на факс 042 626297, 626033.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |