Събития на ТПП - Стара Загора Делегация до Изложението за технологии за пакетиране и обработка PACKOLOGY 2010

Делегация до Изложението за технологии за пакетиране и обработка PACKOLOGY 2010

Вторник, 27 април 2010 г., 10:12
Размер на буквите

Италианската търговска камара в България набира фирми за посещение на изложението PACKOLOGY 2010 в периода 8 - 11 юни 2010 г. в град Римини, Италия. Потенциалните участници могат да бъдат фирми вносители или търговци с машини, материали и аксесоари за опаковане и етикетиране, както и производители и крайни клиенти, които използват такива технологии в производството си.

PACKOLOGY 2010 е първо издание на изложението, което ще се провежда като триеннале и е плод на сътрудничеството между Съюз на италианските конструктори на автоматични машини и Панаир Римини.

На PACKOLOGY 2010 ще бъдат изложени: машини и материали за опаковане, технологии за етикетиране, маркиране и кодиране, аксесоари и компоненти, технологии, свързани с логистиката, печата и изданията в сектора. Участват оператори от индустриалните сектори, тясно свързани със сектора на опаковането: храни, напитки, химия, козметика, фармацевтика, здраве, потребителски стоки и др.

Предвидени са двустранни срещи между производители и чуждестранните вносители, като на всеки делегат предварително ще бъдат потвърдени минимум 10 срещи в специално създадена за целта онлайн система.

Предвидена е и богата съпътстваща програма със семинари и уъркшоп, която ще позволи на всички оператори да задълбочат, обновят и споделят мненията си по приоритетни теми за сектора.

Разходите за три нощувки със закуска, трансфери от летищата на Болоня, Форли, Римини и Венеция, както и ежедневните трансфери до панаира, входа на изложението, достъпа до buyers vip lounge и преводач са за сметка на организаторите.

Салонът ще бъде разположен в западната част на панаирният град Римини, в рамките на осем палати с обща площ от 60,000 кв.м. Повече информация за изложението бихте могли да разгледате на www.packologyexpo.com.

Желаещите да се включат в делегацията трябва да изпратят попълнена и сканирана регистрационна форма на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. до 10 май 2010 г.

Списък на приоритетните сектори за изложението можете да намерите тук.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |