Събития на ТПП - Стара Загора Бизнес делегация до Словакия

Бизнес делегация до Словакия

Петък, 22 януари 2010 г., 15:35
Размер на буквите

Българската търговско-промишлена палата, Словашката агенция за инвестиции и търговия /САРИО/ и Службата по търговско-икономическите въпроси /СТИВ/ към Посолството на Република България в Братислава организират в периода 24 - 26 март 2010 г. Бизнес делегация до Словакия с посещение на най-голямото Изложение в областта на строителния бизнес, инвестициите и недвижимите имоти в страните от Централна Европа „КОНЕКО 2010”.

Участието на фирмите в делегацията ще допринеса за опознаване на пазара в Словакия и страните от Централна Европа и активизиране на търговските взаимоотношения с тях.

На словашкия пазар съществуват възможности за сътрудничество в сферите на строителството, недвижимите имоти, хранително-вкусовата промишленост, енергетиката, електротехниката, битовата електроника, телекомуникациите, хидрогеологията, фармацевтиката, металургията, транспорта и логистиката, спортната екипировка, роботиката, дизайна, инфраструктурата и туризма.

Предварителната програма на посещението включва:

24 март – Заминаване от летища София; Полет София - Виена; Пристигане във Виена; Транспорт с автобус Виена – Братислава; Пристигане и настаняване в Братислава.

Следобед – Посещение и разглеждане на международното строително изложение „КОНЕКО” 2010 на панаира в Инхеба, Братислава. Запознаване с програмата на изложенията през годината. Туристическа обиколка на града.

Вечеря – обща за участниците от българска страна и официалните лица.

25 март – Регистрация и откриване на Българо-словашки бизнес форум; Приветствия от официалните лица. Обяд и двустранни бизнес срещи.

26 март – Отпътуване на делегацията. Транспорт с автобус Братислава – Виена. Полет Виена – София. Пристигане в София.

Таксата за участие в делегацията е 660 евро (без ДДС), като регистриралите се и платили в срок до 2 февруари 2010 г. участници, ползват отстъпка - такса за участие в размер на 590 евро (без ДДС). В цената са включени: 2 нощувки в хотел 4 звезди със закуска, двупосочен самолетен билет София-Виена-София; автобусен превоз Виена-Братислава-Виена; туристическа обиколка на Братислава; официална вечеря, обяд по време на форума и административна такса.

Желаещите да се регистрират, моля да изпратят попълнена регистрационна форма на  Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. най-късно до 17 февруари 2010 г.

Заплащането може да се извърши по сметка в Евро IBAN: BG97 UNCR 7630 1200 3081 16; BIC UNCRBGSF; Булбанк или по сметка IBAN: BG25 UNCR 7630 1000 3081 19 в лева.


 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |