Събития на ТПП - Стара Загора Бизнес коопериране в областта на индустриалните технологии, по време на водещия международен технически панаир Hannover Messe 2010

Бизнес коопериране в областта на индустриалните технологии, по време на водещия международен технически панаир Hannover Messe 2010

Сряда, 13 януари 2010 г., 11:33
Размер на буквите

Enterprise Europe Network - България организира бизнес срещи в областта на индустриалните технологии по време на международния технически панаир HANNOVER MESSE 2010 от 19 – 24 април 2010 в гр. Хановер, ГерманияHANNOVER MESSE е едно от най-големите изложения в света в областта на индустриална автоматизация, енергия, революционни технологии, под-изпълнителство и др.

Традиционни участници в салоните на панаира са най-големите световни корпорации. По време на панаира са планирани множество семинари, изложби и конференции, засягащи важни световни индустриални теми.

Мрежата на Европейските Информационни и Иновационни Центрове (ЕИИЦ), в която участва и Търговско-промишлена палата - Стара Загора, предлага участие в предварително организирани двустранни бизнес срещи по насрещни интереси с изложители и други посетители на панаира. По време на тези срещи фирми, изследователски центрове и университети, търсещи и предлагащи различни технологии могат да реализират успешни бизнес контакти.
За участие в бизнес срещите, желаещите организации трябва да попълнят бизнес профил и да заявят своите интереси. ЕИИЦ ще окаже и логистично съдействие и при резервация на самолетни билети, настаняване и входни билети за панаира.

За допълнителна информация, регистрация и попълване на профил с интереси можете да се обърнете към Александър Сандев на тел. 042 626297, 626033, или на е-мейл Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |