Събития на ТПП - Стара Загора Международни брокерски дни в областта на информационните и телекомуникационните технологии CeBit 2010, 2 - 6 март 2010 г. - Хановер, Германия

Международни брокерски дни в областта на информационните и телекомуникационните технологии CeBit 2010, 2 - 6 март 2010 г. - Хановер, Германия

Четвъртък, 07 януари 2010 г., 13:53
Размер на буквите

Enterprise Europe Network - България организира за девета поредна година международни брокерски дни в областта на информационните и телекомуникационните технологии FUTURE MATCH 2010, които ще се проведат в рамките на най-големия международен панаир в тези области - CEBIT,  Хановер, Германия, 2 - 6 март 2010 г.

Бизнес срещите са насочени към фирми, изследователски центрове и университети, които търсят или предлагат иновационни технологии в областта на информационните и телекомуникационните технологии. Future Match Ви предоставя възможността да срещнете доставчици на нови продукти и технологии от цяла Европа; да намерите потребители за продуктите си; да реализирате успешни бизнес контакти за различни видове сътрудничество, като например разработване на продукти, маркетинг, производство, създаване на съвместни предприятия и др.

Технология за включване и срокове:

  • Регистрирай те се на www.futurematch.cebit.de, най-късно до 10.02.2010;
  • Публикувайте бизнес профила си;
  • Изберете организациите, с които желаете да се срещнете.

Такса за участие – 79 евро - включва входен билет за изложението, съдействие за регистрация на сайта и за организиране на бизнес срещи по насрещни интереси, безплатни напитки, интернет и логистични услуги на мястото на събитието.

За допълнителна информация и регистрация можете да се обърнете към Александър Сандев на тел. 042 626297, 626033, или на е-мейл Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |