Събития на ТПП - Стара Загора Семинар по проект NO-BLE Ideas Мрежа от млади иноватори за устойчиви идеи в областта на земеделието и храните

Семинар по проект NO-BLE Ideas Мрежа от млади иноватори за устойчиви идеи в областта на земеделието и храните

Четвъртък, 18 юли 2013 г., 10:24
Размер на буквите

Семинар по проект NO-BLE Ideas Мрежа от млади иноватори за устойчиви идеи в областта на земеделието и хранитеТърговско-промишлена палата – Стара Загора кани заинтересовани иноватори, хора с идеи, научни работници, инвеститори и институции в областта на земеделието и хранително-вкусовата промишленост на работен семинар по проект NO-BLE Ideas Мрежа от млади иноватори за устойчиви идеи в областта на земеделието и храните. На срещата ще бъде представен проектът, ще се направи разясняване на дейностите и конкретните резултати и ползи за всички потенциални заинтересовани страни.

Място
Семинарът ще се проведе в залата на Търговско-промишлената палата, гр. Стара Загора, ул. Г.С.Раковски № 66 на 24 юли, 2013 г. (сряда) от 14:00 до 16:00 часа.

Дата: 24 юли 2013 г.

Продължителност: 14:00 ч. - 16:00 ч.

Цел на проекта: Да благоприятства синергията между знанията и резултатите от научните изследвания на младите иноватори, да промоцира приложните изследвания и да подобри съответствието между търсенето и предлагането на идеи за устойчив растеж на земеделието и хранително-вкусовия сектор в Югоизточна Европа. Чрез проекта Вие може да намерите съмишленици и приятели, да създадете съдружие, да намерите приложение на своите намерения в други Европейски страни и да срещнете потенциални инвеститори.

През март 2014 г. във Враца ще се проведат транснационално състезание за най-добри NO-BLE идеи по темата на проекта и международна среща на млади иноватори, изследователи, предприемачи и инвеститори, които ще доведат до сключване на споразумения предприемач - инвеститор - изследовател и стартиране на пилотни проекти.

Заявка за участие:
Имейл на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
Обаждане на тел. 042 626297
За справки: Евгени Косев - ТПП - Стара Загора на телефони 042 626297 или 0882 703420; Мирчо Христов - ТПП - Стара Загора на телефони: 042 626297 или 0882 063859.

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |