Събития на ТПП - Стара Загора Търговско-промишлена палата - Стара Загора събира предложения за подобряване на икономическата среда

Търговско-промишлена палата - Стара Загора събира предложения за подобряване на икономическата среда

Понеделник, 10 юни 2013 г., 09:45
Размер на буквите

Търговско-промишлена палата - Стара ЗагораВъв връзка с предстоящи срещи на членовете на Министерски съвет и национално представените работодателски организации, ръководството на Българската търговско-промишлена палата очаква конкретни предложения от страна на представителите на бизнеса, насочени към министерствата и целящи подобряване на икономическата среда.

При предстоящите обсъждания БТПП ще се фокусира върху мерки за: подпомагане на българския бизнес; необходимостта от опростяване на административната тежест за предприемачеството с фокус върху лицензионните режими; намаляване на разходите за бизнеса; възможности за усъвършенстване на обществените поръчки и други теми и проблеми.

Търговско-промишлена палата - Стара Загора също е част от процеса за проучване на мнението на предприемачите. Палатата събира конкретни предложения към правителството. Те ще бъдат обобщени от специалистите на БТПП и представени в обща позиция при консултациите с министрите и с експертите на ведомствата.

Предприемачите могат да направят своите предложения за подобряване на икономическата среда и да представите конкретен проблем в свободен текст чрез имейл Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или по факс 042 626297 и 042 626033 (в офиса на Търговско-промишлена палата - Стара Загора) до 13 юни 2013 г.

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |