Събития на ТПП - Стара Загора БТПП проучва бизнес интересите към среща на правителствените ръководители на държавите от Общността на нациите

БТПП проучва бизнес интересите към среща на правителствените ръководители на държавите от Общността на нациите

Петък, 01 февруари 2013 г., 20:01
Размер на буквите

БТПП Шри ЛанкаРедовната среща на правителствените ръководители на държавите от Общността на нациите ще се проведе в Шри Ланка през ноември 2013 г. Тя ще бъде предшествана от бизнес форум на Общността на нациите, който ще се състои от 12 до 14 ноември 2013 г. в Коломбо, Шри Ланка.

Основна тема на бизнес форума е Partnering for Wealth Creation and Social Development: The Commonwealth, Indian Ocean and SAARC, информират от Българска търговско-промишлена палата. Програмата на Бизнес форума предвижда дискусии по редица въпроси, сред които са: изграждане на нови партньорства, развитие на икономиката в селските райони с цел устойчив и интензивен растеж, развитие на малкия и средния бизнес, инфраструктура, банки и финансови услуги, туризмът като ключов двигател на растежа, енергетика и природни ресурси и др. Предвижда се правителствени ръководители и министри от държави членки на Общността на нациите да говорят на различните сесии в рамките на бизнес форума. Пълната програма на Бизнес форума ще бъде своевременно  публикувана  на  уебсайта   www.cbcglobal.org. Мястото  на провеждане на бизнес форума е Cinnamon Grand Hotel, Коломбо.
Българска търговско-промишлена палата отправя запитване към своите членове дали проявяват интерес за участие във форума. 

Желаещите да се включат в срещата български фирми трябва да изпратят  информация за дейността на своята компания и секторите, в които желаят  да срещнат евентуални партньори. Необходимо предприемачите да е да информират за интереса си към форума в Шри Ланка си до 11 февруари 2013 г. на имейл Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |