Регион Стара Загора

Публична лекция на проф. Лъчезар Филипов от Института за космически изследвания на тема Наука, НЛО и извънземен разум

Вторник, 17 март 2015 г., 13:13

Професор Лъчезар ФилиповПо инициатива на Регионален академичен център Стара Загора на 19 март (четвъртък) 2015 г., от 18:00 часа, в залата на първи етаж на Регионална библиотека Захарий Княжески - Стара Загора ще се проведе публична лекция на проф. Лъчезар Филипов от Института за космически изследвания на тема Наука, НЛО и извънземен разум.

Професор Лъчезар Филипов е завършил астрофизика в бившия Съветски съюз. От 1982 г. работи в Института по космически изследвания, където в момента е Зам. Директор. За приноса си към космическата наука през 1987 г. получава наградата Циолковски на Руската Академия на науките заедно с Карл Сейгън. Той е сред малцината високопоставени наши учени, които открито си признават, че вярват в съществуването на извънземни. Единственият жив син на експремиера Гриша Филипов. Останалите двама загиват загадъчно.

Професор Лъчезар Филипов е чест гост в предаването Въпрос на гледна точка в програма News 7 с водещ Стойчо Керев, излъчвано всеки делничен ден от 19:30 - http://news7.bg/predavania/vapros-na-gledna-tochka/vsichki-videa/.

Вход - свободен! Заповядайте и задайте вашите въпроси по интересната тема. Да бъдем широко мислещи и да се подготвим за интересните времена, които ни предстоят.
 
Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |