Съобщения и реклама Открийте защо това е правилният управленски софтуер за Вашата дейност

Открийте защо това е правилният управленски софтуер за Вашата дейност

Сряда, 29 февруари 2012 г., 18:54
Размер на буквите

маго нет

Време ли е да повишите ефективността и контрола върху процесите във фирмата си? С Mago.net можете да управлявате лесно и ефективно всеки аспект на бизнеса си. Mago.net е утвърден софтуерен продукт, който е подходящо решение за всеки едноличен търговец, а също и за по-големите фирми. Имаме много причини, за да кажем това...


Mago.net
е…


Модулен

Можете да “настроите“ Mago.net според Вашите реални фирмени нужди: активирате само тези функционалности, от които се нуждаете и получавате продукт по мярка.

С възможност за разширение

Mago.net е в състояние да съпътства разрастването на Вашата компания: можете да активирате нови функционалности, само когато бизнесът Ви наистина го изисква.


Актуализиран

Mago.net

Mago.net се актуализира постоянно: всяка година се добавят стотици нови функционалности, фискални актуализации или подобрения на вече съществуващи.


Възможност за персонализиране

Mago.net предоставя разнообразен набор от инструменти за персонализиране на всяка една функционалност. Като се започне от създаването на меню “отметки“ съдържащо ежедневно използваните функционалности и се стигне до персонализирането на маски за въвеждане или модифициране на данни. Отчети, възможности за навигация между данните – всичко това е напълно персонализирано, съгласно изискванията на клиента.


Вертикализиран

Екосистемата на Mago.net се състои от множество вертикали, напълно интегрирани с Mago.net, за управление на различни видове дейности – от малкия магазин за облекло, до строителни фирми, услуги, селскостопански фирми – всички виждат в Mago.net правилното решение.


Интегриран

Mago.net се интегрира с Google maps, за да уточни адресите на вашите клиенти и доставчици, но също така и да Ви даде оптимален маршрут, за да достигнете до тях. За да се свържете с Вашите клиенти и доставчици, Mago.net използва Skype. Така с едно кликване можете да им се обадите без заплащане.

Глобален

Mago.net говори езика на крайния потребител. Бихте могли да изберете английски или италиански, румънски или български. Интерфейсът на Mago.net разполага с 12 езика. Така всеки потребител може да избере предпочитания от него език. Благодарение на формата UTF-16 Mago.net може да запазва различни символи освен латински (както например китайските символи, кирилицата за български).

Мулти-нормативен

Mago.net е съобразен с нормативните уредби в страните, където се представя.

Високотехнологичен

Mago.net използва последни технологични компоненти, като например последната версия на Microsoft.Net Framework, на Microsoft SQL Server и Oracle. Такъв технологичен пакет гарантира максимална сигурност за данните, отлично представяне и голяма надеждност.

Достъпен

Вие имате достъп до Mago.net от всяка точка на земното кълбо. Нуждаете се само от интернет връзка. Потребителски интерфейс, въвеждане и модифициране на данни, отчетите Ви – всичко това е на Ваше разположение, все едно сте на бюрото си пред Вашия компютър. Можете да използвате Mago.net с основните браузъри и на предпочитаното устройство, не е необходим никакъв допълнителен компонент, за да функционира.

Мултиплатформен

Благодарение на уеб интерфейса си, Mago.net би могъл да се използва с която и да е операционна система, като: Windows, Mac OS X, Android, iOS, Linux.    

Отворен

Благодарение на SaaS технологиятаq базирана на WebServices, Mago.net може лесно да се свърже с външни апликации за обмен на данни и вкарване на фирмено лого към придобити документи от самото Mago.net. Всичко това се случва без да се забравя за сигурността – потребителското име и парола за достъп до екосистемата на Mago.net винаги се проверяват чрез специален канал.

Сигурен

Mago.net позволява профилиране за нивото на достъп до данни за отделни потребители и фирмени дейности. Има налични предефинирани настройки за отдели фирмени дейности, които дават възможност за бързо активиране на сигурността на фирмените данни.

Под контрол

Mago.net може да покаже кой, какво, как и кога е променил във фирмените данни. Mago.net запазва историята на данните, като по този начин може да се верифицира всяка една информация, преди и след промените. Дори и в случай на изтриване на данни, Mago.net “заделя“ тази информация, като по този начин дава възможност за възстановяването ѝ на по-късен етап.

Интуитивен

Mago.net предлага един лесен и интуитивен интерфейс, който помага дори и на всеки обикновен потребител да получава максимални ежедневни резултати в своята работа.

Сега вече знаете кои са първите 15 причини, защо това е правилният управленски софтуер за Вашата организация. Използвайте го и ще разберете и останалите.

Желаете допълнителна информация? Свържете се с международния търговски отдел на Microarea.
www.microarea.it


Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |