Съобщения и реклама Управление и контрол на фирмената дейност чрез Mago.net

Управление и контрол на фирмената дейност чрез Mago.net

Сряда, 22 юни 2011 г., 20:42
Размер на буквите

управление контрол фирмена дейност Mago.net

Mago.net е ERP софтуер, резултат на дългогодишния опит на Microarea – международна софтуерна къща, която предлага управленски решения на малките и средни предприятия от 1984 г. Mago.net позволява увеличаване на ефективността, прецизността и контрола на всеки етап на фирмените процеси. В същото време Mago.net запазва необходимата гъвкавост при изпълнение на ежедневните задължения.

Подходът, който Mago.net предлага при планиране на ресурсите на предприятието (Enterprise Resource Planning, ERP), обединява данните от всяко звено във фирмата в една система и позволява използването на споделена информация и на цялостен и общ интерфейс.

С Mago.net можете ефективно да управлявате всеки аспект на вашия бизнес, включително движенията в следните области:

1. Финанси, съобразени с нормативните разпореждания на Република България.

ERP софтуер

2. Управление на вземания и задължения.

3. Материални запаси и склад.

4. Производство и планиране на производството и на производствените ресурси.

5. Управление на качеството

6. Управление на потока от документи

Mago.net позволява един по-широк поглед и контрол на дейността на малките и средните предприятия в Италия, Румъния, България, Унгария, Полша, Швейцария, Сърбия и Хърватска.

Microarea е софтуерна компания, която е в състояние да предложи решение за управление чрез една единствена платформа на ресурсите на дадено предприятие и свързаните с него филиали, било то търговски или производствени.

За да се задоволят нуждите, както на малките, така и на средните предприятия, Mago.net се предлага в 2 варианта: Professional Edition и Enterprise Edition.

Mago.net Professional Edition дава пълна свобода и гъвкавост при изграждане на собствена конфигурация. Това се постига благодарение на съвкупността от разнообразни модули, създадени за да идентифицират и задоволят съвременните изисквания на една фирма. Mago.net Professional Edition е лесна за използване версия, но същевременно и от много висока класа.
Mago.net Enterprise Edition е най-добрият избор за средно големите предприятия и гарантира максимално добро управление и контрол на фирмената дейност. Предлага възможност за индивидуализиране и интегриране със специфични за всеки отрасъл вертикални решения, което позволява лесно и прецизно управление на всеки фирмен процес – счетоводство, покупки и доставки, склад, производство, логистика, продажби и т.н. Версията Enterprise edition е “all inclusive” – включва всички настоящи и бъдещи модули на Mago.net.

ERP софтуер Mago.net управление контрол фирмена дейност

И двата варианта на Mago.net се използват от над 20 000 компании в Италия и в други осем европейски страни. Благодарение на атрактивен уеб интерфейс е възможна и онлайн работа с програмата – както чрез компютър, така и с iPad или с различни други съвременни устройства. По такъв начин Mago.net е напълно мобилен софтуер, който може да се използва навсякъде – докато сте в офиса, при клиент или на летището. Програмата може да си използва на 10 различни езика, като в рамките на една организация всеки потребител има възможността да избере предпочитания от него език.

За Mago.net е от голямо значение наличието и използването на последните технологии. Wiki е ключовата дума за едно гъвкаво, цялостно и същевременно опростено управление на неизчерпаемата база от знания, която Microarea предоставя на разположение на потребителите на Mago.net. Също така са интегрирани Google Maps и Skype, за да предложат максимално улеснение при комуникацията на всеки един потребител.

Mago.net предлага многобройни инструменти за персонализиране и интегриране с други приложения. MagicLink е инструмент, който позволява интегрирането на Mago.net с приложения разработени на други езици или технологии (напр. Java, Visual Basic и т.н.). EasyBuilder дава възможност за персонализиране интерфейса на крайния клиент (промяна на изгледа-формат, скриване или добавяне на обекти), създаване на нови обекти и управление на задачите по един напълно ефективен начин. За създаване на собствени вертикални решения специфични за даден сектор Microarea предоставя на разположение на платформата TaskBuilder.Net. С всички тези разширения се цели разширение функционалността на управленския софтуер и напълно задоволяване нуждите на крайния клиент.
Mago.net превръща инвестициите на една фирма в реални конкурентни предимства. След използване на ERP системата си постигат по-ниски разходи, увеличаване на бизнес резултатите, оптимизиране на управленските и производствени цикли, постоянен мониторинг на дейностите в предприятието.

Microarea се доверява на широка грама от сертифицирана партньорска мрежа, покриваща страните, в които се предлага Mago.net, включително и в България. Това са фирми и специалисти, които добре познават софтуера до последните му актуализации. Клиентите могат да са сигурни, че ще получат помощ при анализиране на фирмените нужди и ще им бъде предложен правилния персонализиран избор за постигане на оптимално управление и контрол на тяхната фирмена дейност.

 

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |