Съобщения и реклама Park Mall Стара Загора празнува първи рожден ден на 31 октомври. Специални гости ще бъдат танцьорите на Нешка Робева и Райна

Park Mall Стара Загора празнува първи рожден ден на 31 октомври. Специални гости ще бъдат танцьорите на Нешка Робева и Райна

Сряда, 21 октомври 2009 г., 15:27
Размер на буквите

Park Mall Стара Загора

Park Mall Стара Загора ще отбележи своя първи рожден ден с наситена и разнообразна програма на 28, 30 и 31 октомври 2009 г. Черешката на тортата ще бъде специалното участието на завладяващата звезда Райна. Другата основна атракция ще е ансамбълът на Нешка Робева, които ще танцуват модерни танци - ча-ча, рок-едн-рол, много атрактивния „цигански танц” и други.

За децата ще има забавлени през целия ден  на различни теми Хелоуин, а специален гост ще бъде известен детски фокусник.  
Програмата започва още в сряда – 28 октомври. От Кино Арена са подготвили много интересна програма за посетителите на Park Mall. На 28 октомври ще се състои дългоочакваната премиера на филма-портрет “Майкъл Джексън THIS IS IT“. Лентата ще се излъчва ексклузивно в продължение на две седмици в цял свят.
Любителите на ударни инструменти ще могат да се насладят на уникално дръм шоу, представено от Калин Вельов, Десо от D2 и Ани Лозанова. Стартът на изпълненито им ще бъде в 18.30 ч. пред организатора на събитието -  Пикадили.

Park Mall Park Mall Стара Загора

На 30 и 31 октомври кино Арена ще отбележи най-зрелищния и страшен празник – Хелоуин със своите „Страшни уикенди” от 14.00 до 20.00 ч. По време на Страшните уикенди в специален “Хелоуин кът” ще има Face Painting и “Страшно фото-студио”.

Програмата за рождения ден на Park Mall стартира в 11.00 ч. на 31 октомври с първата част на детско парти с подаръци, игри и изненади, което ще се проведе в Зона заведения за хранене. Втора част на детските атракции е в 15.00 ч. Час по рано – от 14.00 ч. очаквайте тематично Хелоуин шоу с костюми в специално изградения за целта детски кът „Царството”, разположен пред магазин Fancy Kids.

От 16.00 ч. изненадите продължават в Централен форум. За верните почитатели на Park Mall ще се разиграе „Голямата игра на мола” - викторина с награди. Удивителното танцово шоу „Нешка арт” ще спре дъха Ви в 17.00 ч. с модерни танци – ча-ча и rock’n‘roll.

В 17.30 ч. големите награди от томболата на Park Mall ще бъдат изтеглени от звездата Райна, която след това ще зарадва своите почитатели със самостоятелен концерт.

Стара Загора Park Mall Стара Загора < Стара Загора Райна Park Mall Стара Загора Park Mall Стара Загора

Покана от Park Mall Стара Загора Park Mall - Стара Загора

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Статии с подобно съдържание

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |