Съобщения и реклама Собственост и права за ползване на информацията в сайта

Собственост и права за ползване на информацията в сайта

Петък, 17 март 2006 г., 00:00
Размер на буквите

Сайтът Икономически портал на регион Стара Загора (www.chambersz.com) е информационен сайт, собственост на Търговско-промишлена палата – Стара Загора. Информацията, съдържаща се в тези страници, се събира, обработва и публикува от екипа на Медиен център към Търговско-промишлена палата - Стара Загора.

Информацията се публикува с цел да бъде от полза и да помогне за повишаване на осведомеността на посетителите на сайта.

  • Търговско-промишлена палата - Стара Загора не носи отговорност за щети и/или пропуснати ползи, които са следствие от прочетен текст и разгледано изображение или видео, публикувано в сайта.
  • Търговско-промишлена палата - Стара Загора не носи отговорност за неточности и настъпили промени в данни от публикуваните в сайта статии. Отговорността за достоверността на данните в публикуваните статии е на техните автори!
  • Връзките към други уеб сайтове (страници в интернет) са създадени единствено за удобство на потребителите на сайта. Търговско-промишлена палата - Стара Загора не носи отговорност за съдържанието на тези сайтове и за резултатите от използването им.

Системата на сайта допуска текстове и връзки към страници да бъдат предлагани за публикуване от всеки регистриран посетител. Ако по някаква причина смятате, че публикувани текстове на този сайт противоречат на ваши авторски права, моля пишете ни на адрес Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. . Проблемът ще бъде разгледан и текстовете ще бъдат премахнати от сайта, ако вашите права са нарушени.

 

Авторство на публикуваните статии

  • Авторските права (на статии, снимки и видео) принадлежат на авторите им. Разрешено е копиране и разпространение на съдържание (текст, снимки, видео) – със или без промяна. Това може да се прави с търговска или с нетърговска цел.
  • Статия, в която не е цитирана като източник на информация друга медия, е собствена информация на Търговско-промишлена палата - Стара Загора. При препечатване, публикуване и тиражиране е задължително източникът - Икономически портал на регион Стара Загора, да бъде цитиран.
    Ще оценим партньорството ви ако поставите линк (връзка) към сайта - http://www.chambersz.com или към адреса на конкретната статия.
  • Когато в статията (в самия текст или под него) е цитирана друга медия, е задължително да се запознаете с нейните правила и авторски права и с текстовете на Закона за авторското право и сродните му права, преди да я тиражирате.
  • При публикуване на авторски позиции и журналистически материали Икономически портал на регион Стара Загора спазва Етичния кодекс на българските медии.

Информация за използвания софтуер

Порталът www.chambersz.com е базиран върху свободен софтуер: Joomla!. Този софтуер (система за управление на съдържанието) е защитен от GNU GENERAL PUBLIC LICENSE (виж превод на български език на лицензните права). Порталът използва Joomla! от 17 март 2006 г., като преди тази дата (от началото на 2004 г.) беше базиран на Mambo Open Source.
Страниците се генерират под операционна система Linux. Използват се софтуерни решения, базирани на Apache Web server (http://www.apache.org/); MySQL Database (http://www.mysql.com/); PHP 5.x scripting language (http://www.php.net/).
Порталът използва и софтуер, който е защитен от други лицензни споразумения.

 

Препоръки и идеи изпращайте на адрес Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |