Съобщения и реклама Условия и цени за публикации на партии, коалиции и инициативни комитети, регистрирали кандидати за избори за Народно събрание (5.10.2014)

Условия и цени за публикации на партии, коалиции и инициативни комитети, регистрирали кандидати за избори за Народно събрание (5.10.2014)

Сряда, 20 август 2014 г., 19:35
Размер на буквите

Сайтът на Търговско-промишлена палата - Стара Загора Икономически портал на регион Стара Загора (www.chambersz.com) предлага платени публикации на партии, коалиции и инициативни комитети, регистрирали кандидати за избори за 43-то Народно събрание, които ще се проведат на 5 октомври 2014 г.

Настоящата публикация е свързана с изискване на Изборен кодекс (чл. 187).

Представители на партии, коалиции и инициативни комитети, регистрирали кандидати за избори за Народно събрание на 5 октомври 2014 г. получават възможност да направят платени публикации в сайта при следните условия и цени (обявените суми са без ДДС):

1. Публикуване на текстова информация (статия)

Статията е самостоятелна информационна единица в сайта и има собствен адрес.

Текстът се предоставя от възложителя под формата на текстов файл (в обем до три страници) или се изработва от екип на Медиен център на Търговско-промишлена палата - Стара Загора след покана за журналистическо отразяване на събитие. Предоставен текст подлежи на правописна корекция и езикова редакция. Статията ще остане на водещата страница на сайта за период от 3 календарни дена. Възложителят има възможност да предложи до три снимки и/или код, чрез който може да се вгради видео, звуков файл или презентация. Поставянето на линкове в текста се решава единствено по преценка на редакцията.

Информацията се публикува на сайта до 24 часа след получаване на всички нужни материали и потвърждение за публикация.    

Статията ще бъде запазена в базата данни на сайта безсрочно, като се гарантира наличието ѝ за период от 60 дена след края на изборния ден.
Търговско-промишлена палата - Стара Загора може да откаже публикуването на предложен материал, ако прецени, че той накърнява правата и доброто име на кандидат или на лице, което представлява партия, коалиция или инициативен комитет.

Цената на услугата е 120 лева.

Ако екип на Медиен център на Търговско-промишлена палата - Стара Загора е ангажиран с пътуване извън рамките на град Стара Загора, но в рамките на област Стара Загора, цената на услугата е 150 лева.

2. Публикуване на банер

Възможните размери за банера са 320 (основа) х 180 пиксела или 300 (основа) х 250 пиксела за позиция, намираща се в дясната колона на сайта и/или 728 (основа) x 90 пиксела за позиция в средата на сайта, под статиите.

Банерът се публикува на всички страници на сайта (над 35 хил. в основния индекс на Гугъл), без ротация. Банерът ще бъде публикуван за времето на предизборната кампания. Техническите изисквания за него са: да бъде предоставен от възложителя под формата на файл (картинка или флаш файл с размер до 64 Кб) и код за вграждане. Търговско-промишлена палата - Стара Загора не поема ангажимент за изработване на отчет за проследяване на броя на показванията и кликовете върху банера. Това може да бъде направено с проследяващ код от страна на възложителя.   

Цената за една банерна позиция е 200 лева за периода на предизборната кампания.

3. Изработка на видео - интервю или репортаж - с цел използване в уебсайта на Търговско-промишлена палата - Стара Загора

Видеозаписът се извършва от екип на Палатата, след предварителна покана и уточняване на въпросите. Продължителността на разговора с включена камера може да бъде до 15 мин. Процесът по изработката на видеото включва също и монтаж и обработка на файла. Времето на крайния материал е до 5 мин. Форматът, резолюцията и начина на софтуерното вграждане на видеото се определят от изпълнителя.

Видеото се публикува в статия на самостоятелен адрес от сайта, придружено с текст и при условията, описани т. 1. 

Цената за изработката и публикуването на едно видео е 260 лева при работа в рамките на град Стара Загора и 300 лева в рамките на област Стара Загора.
Ако снимките изискват повече време, сложност, режисура и други елементи, е необходимо уточняване на конкретните параметри и определяне на допълнителна цена.

Посочените цените са без включен ДДС. Заплащането става предварително и при наличие на договор между страните.

За повече информация и контакти при сключване на договори с представители на партии, коалиции и инициативни комитети, регистрирали кандидати за избори за Народно събрание през 2014 г. можете да се обръщате към Илко Груев - тел. 042 646194, 0887405202, Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. , Търговско-промишлена палата - Стара Загора.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |