Съобщения и реклама Предложение за реклама по време на Балканското първенство по лека атлетика в Стара Загора (Приключило)

Предложение за реклама по време на Балканското първенство по лека атлетика в Стара Загора (Приключило)

Петък, 12 юли 2013 г., 15:41
Размер на буквите

Предложение за реклама по време на Балканските игри по лека атлетика в Стара ЗагораТърговско-промишлена палата - Стара Загора информира, че фирмите могат да се възползват от уникалната възможност да подкрепят най-голямото спортно събитие в региона - Балканските игри по лека атлетика, като се възползвате от предложението за реклама. Срещу сума от 500 лева рекламен винил с размери 100 х 300 см ще бъде разположен покрай пистата на стадиона по време на състезанията. Приключило.

Необходимо е рекламният венил да бъде предоставен в готов вид, с капси за монтиране.

Организаторите информират, че представителите на фирмите от региона могат да заявят и да закупят предварително билети за спортното събитие. По този начин те ще направят подарък на своите служители и работници, но заедно с това ще се помогне и за по-доброто провеждане на Балканското първенство по лека атлетика и за атмосферата на стадиона. Цената на един билет е 2 лева.

След 28 години град Стара Загора отново ще бъде домакин на Балканските игри по лека атлетика. В тях ще участват 700 спортисти, треньори, журналисти и гости от 12 държави, които формират една четвърт от територията на Европа. В продължение на 3 дни Стара Загора и обновените писти на стадион Берое ще бъдат арена на спортни битки и голям спортен празник за всички жители и гости на областния център.

При желание фирмите могат да  поставят повече от един винил. Като бонус техни представители ще получат пропуск за ВИП ложата по време на състезанието, както и отпечатване на лого в рекламно-информационните материали на проявата.

Освен до публиката на стадион Берое, рекламата ще достигне и до зрителите на Българската национална телевизия, които ще могат да наблюдават 60-те старта в 30 дисциплини на 27 и 28 юли, в часовия пояс от 17,30 до 19,30 часа.

При проявен интерес до 24 юли 2013 г. можете да се свържете с Красимира Чахова от Организационния комитет на Балканските игри по лека атлетика на тел. 0888 334023.

Организаторите на Балканското първенство по лека атлетика и Търговско-промишлена палата - Стара Загора отправят покана към всички да присъстват на стадион Берое и да наблюдават спортната надпревара.

Предложение за реклама по време на Балканското първенство по лека атлетика в Стара Загора  

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |