Във връзка с усложнената епидемиологична обстановка в страната и въвеждане на извънредните мерки за спиране на разпространението на вируса COVID-19, Търговско-промишлена палата - Стара Загора Ви предоставя информация за възможността всички предоставяни услуги да се заявяват и ползват по електронен път или дистанционно.

I. За дейности предоставяни от Търговски регистър и членство да се заявяват и ползват по електронен път и дистанционно по следния начин:

1. За издаване на сертификати за произход, заверка инвойс и заверка подпис:

  • Изпращайте всички документи на имейл office@chambersz.com, като посочите телефон за връзка
  • Наш служител ще се свърже с вас за одобрение на подадените документи и уговаряне на получаването на заверените документи.

ИНФОРМИРАЙТЕ СЕ ЗА ДРУГИТЕ УСЛУГИ

Ротари клуб Стара Загора

Печат
Събота, 22 март 2014 г., 13:11
Размер на буквите

Дистрикт 2482 – България, номер в RI 30205

Ротари е най-голямата частна хуманитарна организация в света със 108-годишна история. В Ротари членуват над 1 200 000 души от над 200 страни. В България има 87 клуба с над 2300 членове. Ротари клуб – Стара Загора е член на световната организация Ротари Интернешънъл от 1994 г. Клубът работи активно за развитието на общността и следва отговорно ротарианските идеи. Партнира си тясно и с другите членове на голямото ротарианско семейство – Инер Уил клуб, Ротаракт клуб и Интеракт клуб.

Основна задача в глобален мащаб е програмата „Полио плюс“, с която движението си поставя за цел да премахне изцяло полиомиелита (детски паралич) в световен мащаб. За 100% участие на членовете в подкрепа на тази кауза Клубът в Стара Загора беше обявен за Клуб № 1 в ротарианското движени в България за 2013 г.

Ротари клуб – Стара Загора работи и за развитие на ротарианското бизнес партньорство. През 2012 г. той беше домакин на първия по рода си в страната Ротари Експо. Изложението е форум на бизнеса на ротарианци от България, с участие на Ротари клубове от Балканските страни.
В навечерието на 135-годишнината от боевете за Стара Загора, Ротари клуб подари на жителите и гостите на града монументална пластика на птицата Феникс, символизираща възстановяването на опожарената през 1877 г. Стара Загора. Пластиката е изработена и монтирана пред сградата на Общината със средства на ротарианци и с безвъзмезден труд на скулптора – старозагореца Красимир Зарков.
През 2013 г. Клубът беше домакин на националната церемония по встъпването на Дистрикт гуверньора за 2013/2014 г. на Ротари дистрикт 2482 България. Доц. д-р Валентин Стоянов е първият старозагорец, избран за Дистрикт гуверньор. Церемонията се проведе на античната улица в Регионален исторически музей – Стара Загора.

Ротари клуб – Стара Загора ежегодно връчва своята традиционна годишна награда на даровит ученик. За 2013 г. наградата получи Георги Найденов – ученик в 12-и клас на ПГ по електротехника „Георги С. Раковски“ за постижения в сектор История.
Ротари клуб – Стара Загора е сред организаторите на традиционната благотворителна вечер „Коледна трапеза на Обединена Европа“, на която бяха събрани средства за Държавна опера – Стара Загора.

 

Икономически годишник 2014 pdf

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...

Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Статии с подобно съдържание

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |