Във връзка с усложнената епидемиологична обстановка в страната и въвеждане на извънредните мерки за спиране на разпространението на вируса COVID-19, Търговско-промишлена палата - Стара Загора Ви предоставя информация за възможността всички предоставяни услуги да се заявяват и ползват по електронен път или дистанционно.

I. За дейности предоставяни от Търговски регистър и членство да се заявяват и ползват по електронен път и дистанционно по следния начин:

1. За издаване на сертификати за произход, заверка инвойс и заверка подпис:

  • Изпращайте всички документи на имейл office@chambersz.com, като посочите телефон за връзка
  • Наш служител ще се свърже с вас за одобрение на подадените документи и уговаряне на получаването на заверените документи.

ИНФОРМИРАЙТЕ СЕ ЗА ДРУГИТЕ УСЛУГИ

Граждански клуб ЛИПА Стара Загора

Печат
Събота, 22 март 2014 г., 13:08
Размер на буквите
Граждански клуб ЛИПА – Стара Загора е учреден през 2012 г. и обединява представители на бизнеса и на неправителствения сектор – хора с активна гражданска позиция. Основни цели на Клуба са:
  • Подобряването на жизнената среда и условията на живот;
  • Подобряването на бизнес средата и икономическото развитие на Старозагорски регион;
  • Създаване на условия младите хора да остават да живеят и работят в региона;
  • Превръщането на региона на Стара Загора в предпочитана дестинация за културно-исторически, балнео, спа и екологичен туризъм, а Старозагорски минерални бани – в зеленото сърце на региона.

От създаването си Клубът организира ежегодно детски игри „Старозагорски олимпийски надежди“, в които участват стотици млади таланти в над 15 вида спорт. Председател на организационния комитет е легендата на българската борба з.м.с. Александър Томов, многократен европейски и световен шампион.

По традиция преди началото на учебната година всички първокласници от община Стара Загора получават от Граждански клуб ЛИПА гъвкави светлоотразителни ленти с надпис „Пази ме!“ в знак на загриженост за детската безопасност. Заради инициативата Клубът е номиниран за Годишните награди за пътна безопасност – 2012.

Проектът на Клуба за оздравяване, съхраняване и социализация на вековния (700-годишен) чинар, утвърждаването му като един от символите на Стара Загора и превръщането му в туристическа атракция и любимо място на старозагорци, получава широка подкрепа от жителите на Стара Загора.

Клубът е съорганизатор на благотворителна вечер „Коледна трапеза на Обединена Европа“, провеждана всяка година съвместно с други организации. Граждански клуб ЛИПА връчи за трета поредна година своята годишна награда на даровито дете. През 2013 г. я заслужи талантливият ученик от шести клас Мартин Германов (Природоматематическа гимназия „Гео Милев“ в Стара Загора) за постигнатите високи резултати в областта на математиката.

Граждански клуб ЛИПА – Стара Загора
Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
www.lipasz.org

 

Икономически годишник 2014 pdf

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...

Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Статии с подобно съдържание

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |