Във връзка с усложнената епидемиологична обстановка в страната и въвеждане на извънредните мерки за спиране на разпространението на вируса COVID-19, Търговско-промишлена палата - Стара Загора Ви предоставя информация за възможността всички предоставяни услуги да се заявяват и ползват по електронен път или дистанционно.

I. За дейности предоставяни от Търговски регистър и членство да се заявяват и ползват по електронен път и дистанционно по следния начин:

1. За издаване на сертификати за произход, заверка инвойс и заверка подпис:

  • Изпращайте всички документи на имейл office@chambersz.com, като посочите телефон за връзка
  • Наш служител ще се свърже с вас за одобрение на подадените документи и уговаряне на получаването на заверените документи.

ИНФОРМИРАЙТЕ СЕ ЗА ДРУГИТЕ УСЛУГИ

Клуб на работодателя Стара Загора

Печат
Събота, 22 март 2014 г., 13:05
Размер на буквите

Клубът на работодателя - Стара Загора е сдружение с нестопанска цел, учредено през 2003 г. Обединява собственици и мениджъри на дружества, които до голяма степен формират облика на икономиката в региона. Основната цел на сдружението е чрез използване на високия професионализъм и мениджърския опит на членовете си да съдейства за подобряване на жизнената среда и да подпомага икономическото и социалното развитие на Стара Загора.

Клубът на работодателя инициира, подкрепя и участва в бизнес форуми и други важни за региона инициативи.
Членове на клуба се включиха активно в обществен дебат за решаването на проблемите, свързани с необходимостта от подготвени работници и специалисти, които са нужни на предприятията от региона на Стара Загора. Клубът на работодателя предложи и започна дискусия по идеята в Стара Загора да бъде създаден Технически колеж. Организацията формулира и конкретни предложения за законодателни промени, подобряващи бизнес средата.

Клубът на работодателя е сред организаторите на благотворителната вечер „Коледната трапеза на Обединена Европа”. В края на 2013 г. ръководството на Клуба връчи коледна стипендия на Даниел Любомиров от 12 клас в ГПЧЕ „Ромен Ролан”, който има големи постижения в областта на немския език в международни състезания.

В началото на 2014 г. Клубът на работодателя - Стара Загора беше домакин на учредяването на Конфедерация на работодателите „Тракия“. В нея членуват още Бизнес експертен съвет - Пловдив, Сдружение на частните предприемачи и работодатели в Пазарджик, Сдружение на предприемачите в Панагюрище и Съюзът на предприемачите в Асеновград. Конфедерацията обединява собственици и мениджъри на 256 фирми, определящи икономическия облик на няколко области от Южна България. Предприятията, които се управляват от предприемачите, включили се в сдружението, имат персонал от 19 820 души и годишен оборот в размер на 5,1 млрд. лева.

Членовете на Клуба на работодателя - Стара Загора спазват Етичен кодекс, който определя правилата им на поведение, има за цел повишаване на общественото доверие към работодателите, както и издигне престижа на организацията.

Ръководството се избира на ротационен принцип. Председател на Клуба на работодателя - Стара Загора за 2014 година е Мирослав Петков - съсобственик на Болид ООД.

Стара Загора, 6000
бул. „Цар Симеон Велики” 134
тел./факс 042 645197
www.krsz.org

 

Икономически годишник 2014 pdf
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...

Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Статии с подобно съдържание

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |