Новини Икономически годишник на регион Стара Загора, 2014 Икономически годишник на регион Стара Загора - 2014


Във връзка с усложнената епидемиологична обстановка в страната и въвеждане на извънредните мерки за спиране на разпространението на вируса COVID-19, Търговско-промишлена палата - Стара Загора Ви предоставя информация за възможността всички предоставяни услуги да се заявяват и ползват по електронен път или дистанционно.

I. За дейности предоставяни от Търговски регистър и членство да се заявяват и ползват по електронен път и дистанционно по следния начин:

1. За издаване на сертификати за произход, заверка инвойс и заверка подпис:

  • Изпращайте всички документи на имейл office@chambersz.com, като посочите телефон за връзка
  • Наш служител ще се свърже с вас за одобрение на подадените документи и уговаряне на получаването на заверените документи.

ИНФОРМИРАЙТЕ СЕ ЗА ДРУГИТЕ УСЛУГИ

Икономически годишник на регион Стара Загора - 2014

Печат
Събота, 22 март 2014 г., 12:20
Размер на буквите

Икономически годишник на регион Стара Загора е годишно периодично издание на Търговско-промишлена палата – Стара Загора, което през 2014 г. излиза от печат за 13-и път. Годишникът представя икономиката на регион Стара Загора чрез данни за около 550 производствени и търговски предприятия и адресна информация на фирмите, които са членове на Палатата. 

Данните за приходите от дейността и за печалбите на предприятията са представени при съпоставка на 2011 и 2012 г. (двете последни години, за които са обявени публични финансови отчети). Данните позволяват фирмите да бъдат подредени в класации според икономическите им резултати.

В книгата е използвана собствена информация и данни, предоставени от Национален статистически институт; Дирекция Бюро по труда – Стара Загора и други. Редакционната работа е приключила през февруари 2014 г.

Изданието е двуезично – на български и на английски език. Насочено е към всички гости на област Стара Загора, които искат да се запознаят с основните икономически дадености за региона; към ръководителите на български и на чуждестранни фирми и към широк кръг читатели.
Изданието и информацията в него се разпространява чрез: посолства; чуждестранни търговски мисии в България; търговски изложения у нас и в чужбина; мрежата на българските и на европейските търговско-промишлени палати; мрежата Enterprise Europe Network; обществените библиотеки. Предоставя се на официални гости на Областна администрация – Стара Загора и на общините от региона. Книгата се ползва като справочник от стотици ръководители на фирми от Стара Загора и от други региони на България.

Изданието има електронна версия и се разпространява в интернет чрез Икономически портал на регион Стара Загора (www.chambersz.com) – информационен сайт на издателя Търговско-промишлена палата – Стара Загора.


 

Икономически годишник 2014 pdf
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...

Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Статии с подобно съдържание

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |