Събития ТЕЦ Ей И Ес Гълъбово е сред най-добрите работодатели на България

ТЕЦ Ей И Ес Гълъбово е сред най-добрите работодатели на България

Петък, 30 ноември 2012 г., 18:35
Размер на буквите

ТЕЦ Ей И Ес Гълъбово добри работодате БългарияТЕЦ Ей И Ес Гълъбово зае второто място в престижната класацията Най-добър работодател в България за 2012 година. Наградата бе връчена на Питър Литгоу, изпълнителен директор на Ей И Ес (AES) за България, на официална церемония в столичния хотел Шератон. Наградата е в категория Средни компании. Класацията е направена след проучване на международната консултантска компания AON Hewitt.

За нас е чест да получим награда, която представлява оценка на екипа на компанията за нейната работа. Удовлетворени сме, че отстояваме успешно ценностите на компанията – етично поведение, сигурност, спазване на ангажиментите, професионализъм  и удовлетворение от работата, заяви Питър Литгоу.

Мениджърът на ТЕЦ Ей И Ес Гълъбово, Лирой Рийд, добави: Фактът, че колегите ни оценяват толкова високо, е доказателство за отличната екипна работа. В Ей И Ес сме едно голямо семейство, което споделя общи цели и ценности. Това е ключът към професионалното израстване и гаранция за устойчивото развитие на компанията.

В проучването на AON Hewitt в България взеха участие над 9100 служители, както и 245 мениджъри от 28 компании, които имат персонал над 50 души и оперират на пазара в страната от повече от 2 години. Работодателите се оценявани в 19 области. Резултатите са базирани на мнението на служителите за работната им среда и на постигнатото съотношение между множество фактори, сред които бизнес стратегия и отговорност към персонала.
В ТЕЦ Ей И Ес Гълъбово и в прилежащите му съоръжения работят близо 500 души. Чрез местни фирми, които са заети директно като доставчици в дейността на централата, тя осигурява препитание за още над 1000 души от региона, което я превръща в един от основните икономически фактори на област Стара Загора.

Още за ТЕЦ Ей И Ес Гълъбово

ТЕЦ Ей И Ес Гълъбово е най-голямата нова и модерна топло-електрическа централа в България. Централата е с брутна мощност 670 MW и работи изцяло с местни лигнитни въглища. На стойност от 1,2 милиарда евро ТЕЦ ТЕЦ Ей И Ес Гълъбово е не само най-големият инвестиционен проект в страната през последните 20 години, но и най-голямата пряка чуждестранна инвестиция в България след 1989 година. Централата осигурява около 9 процента от инсталираната енергийна мощност на страната, подпомага местната икономика и създава близо 500 работни места.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Статии с подобно съдържание

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |