Събития Националната конференция Гепард ще се проведе в Стара Загора

Националната конференция Гепард ще се проведе в Стара Загора

Петък, 23 ноември 2012 г., 17:12
Размер на буквите

Националната конференция ГепардСтара Загора ще бъде домакин на Национална конференция Гепард - едно от най-престижните събития, организирано от Икономедиа АД - групата, която издава вестниците Капитал и Капитал Daily. Тя ще се проведе на 28 ноември от 10,00 часа в Парк-хотел Стара Загора. На конференцията в Стара Загора в. Капитал Daily ще връчи наградите за най-успешни малки и средни предприятия в България и ще представи новото списание Гепард`2012.

Целта на конференция Гепард е да се създаде платформа за дискусия между бизнеса, както и между бизнеса и държавата в лицето на местната власт и централната администрация. Темата на дискусията ще бъде Възможностите и рисковете за предприемачите от малък и среден мащаб.

Председателят на Търговско-промишлена палата - Стара Загора Олег Стоилов ще се включи в представянето на темата Каква ще е икономиката през 2013 г.

В класация Гепард в. Капитал представя най-динамично развиващите се малки и средни компании в България. В класацията попадат фирми, които отбелязват най-висок ръст на своите приходи. Целта на класацията е да представи успешния малък и среден бизнес в България. Критериите за класиране са: компанията да има ръст на приходите през последните две години, бизнесът през 2011 г. да е бил печеливш, броят на служителите да бъде поне 10 души и годишния оборот за 2011 г. да е над 3,9 млн. лв. и/или стойност на активите над тази сума.

Тази година наградата Гепард за регион Стара Загора ще получи фирма Ей Би Си Уинд Фарм ООД. Тя е основана през 2006 г. като част от структурата на Лонг Ман холдинг АД. Фирмата е регистрирана в Стара Загора, в нея работят 22 души. Ръстът на приходите на Ей Би Си Уинд Фарм ООД за 2011 г. спрямо предходната година е 264%, което я прави най-динамично развиващата се компания на регионално ниво.

Ей Би Си Уинд Фарм разполага със сервизна база, разположена  на територията на град Каварна, в непосредствена близост до голяма част от изградените в България и функциониращи вече вятърни паркове. Основни направления в дейността и са изграждане и поддръжка на апаратура за измерване на вятърен потенциал, изграждане на вятърни паркове, гаранционен и извънгаранционен сервиз на вятърни генератори, технически мениджмънт, услуги с механизация.

конференция Гепард Стара Загора Капитал

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Статии с подобно съдържание

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |