Събития Личният гуру на Опра Уинфри ще изнесе семинар в Стара Загора

Личният гуру на Опра Уинфри ще изнесе семинар в Стара Загора

Петък, 26 октомври 2012 г., 10:27
Размер на буквите
д-р Мел Гил

Д-р Мел Гил, личният гуру на Опра Уинфри, световноизвестният мотиватор, психолог, писател и ментор ще изнесе семинар в Стара Загора. Той ще се проведе на 3 ноември в хотел Железник, от 18,00 до 21,00 часа. Таксата за участие в семинара е 30 лева. Основни теми на семинара са: Как да управляваме емоциите и да изцелим живота си? Как да спрем самосаботажа и да заживеем на пълни обороти в радост и щастие?

Какво още може да научите от д-р Мел Гил:

 • Искате ли да се научите да контролирате живота си и да изцедите от него всичката енергия и страст, които по право ви принадлежат?
 • Тайната за щастието на хората, които са точно като вас
 • Kак да премахнем емоционалната болка от нашия живот?
 • Кои са престъпленията , които извършваме ежедневно срещу своето щастие?
 • Как да премахнем миналото негативно програмиране и да настроим подсъзнанието си към по успешни взаимоотношения?
 • Какво е коефициент на радостта?
 • 7 простички неща,които ще ни направят щастливи
 • Как да разчетем телеграмата от собственото си сърце?
 • Кои са онези пет силни групи положителни твърдения, които препрограмират подсъзнанието ни към по-успешно общуване?
 • Какво е харизма и как да я постигаме?
 • Как да изпитваме радост от живота?

Радостните, щастливите хора имат повече приятели и успешни бракове. Те са по-креативни и успешни в работата си. И дори живеят по-дълго. Чувството на истинска радост е нещо, което изпълва цялата душа и сърце. Радостта е в емоционалните моменти – миговете на успех, на свързване, в които истински оценяваме красотата и възкликваме: Какъв щастливец съм, че съм жив! Подобни моменти могат да ни споходят в пристъпи на блаженство или удовлетворение. Независимо дали радостта идва от блясъка на професионалната реализация или от дълбоко духовно преживяване, дали се проявява в малки удоволствия или в поток от наслада, всеки ще се съгласи, че искаме да я изпитваме повече и по-често. Според едно проучване, обстоятелствата в живота са само 10% от щастието. Около 40% от щастието ни се повлиява от това какво преднамерено правим, за да сме щастливи. А щастието и истинската радост вървят ръка за ръка. Не може да сте радостни постоянно, но хората, които са щастливи, по-често преживяват истинска радост от живота. Знаменитият експерт в областта на личностното развитие ще ви разкрие как да увеличите радостите в живота си – и малките, и големите.

За д-р Мел Гил

Психотерапевтът от световна величина д-р Мел Гил е автор на световните бестселъри Метатайната и Нездравият разум, създателя на филма Метатайната и ментор на множество други лектори и преподаватели от цял свят. Психотерапевт по професия и лектор по въпросите на мотивацията. Практиката му съчетава когнитивна психология и бихевиоризъм. Към днешна дата той е написал над 160 книги, от които издадени са 46. В тях засяга различни аспекти на психологията. През последните двадесет и пет години той изучава философията на херметизма и използва древното познание, за да помага на хората да осмислят своето житейско поприще и да намерят решение на проблемите, с които се сблъскват. Обучава преподаватели по НЛП (Невролингвистично програмиране), философ херметист, телевизионна и радио звезда. Признат е за един от десетте най-добри НЛП специалисти в света, един от десетте най-добри мотивационни говорители в света и един от десетте най-иновативни психолози.

Няколко думи от д-р Мел Гил

През годините на усилена работа и трупане на опит съм заслужил признание като майстор-обучител и майстор-мотиватор, който е помогнал на хиляди хора по целия свят. Покрай интереса и работата ми като психолог съм бил награждаван, не само финансово, но и емоционално, и най-вече чрез хората, които съм извел до успех. От богатия си опит имам едно най-важно послание за вас: Живей, обичай и се смей!

Моето определение за провал е непостигане на целта. А какво правим когато не постигнем целите си? Ами опитваме отново…Ако пак не успеем – опитваме още веднъж. Чувството за хумор ни помага да продължим напред дори и когато не сме успели. Успехът това е да преминаваш от провал на провал и да продължиш с ентусиазъм. А смехът е тайната да опазим своя ентусиазъм.

За себе си казва, че неговата религия е Любовта.

Също, че той не вярва в чудеса, а разчита на тях!

Любим цитат от книгата му Метатайната – Промени мислите в главата си и можеш да промениш света!

Авторът на световните бестселъри Метатайната и Нездравият разум определено е човекът, който може да отключи извора на силата в сърцата на всеки от нас и да ни помогне да претворим живота си както най-силно желаем.

Наричан Мъжът с глас за милиарди, д-р Гил е вдъхновение за милиони хора, участници в негови семинари или слушатели на неговите програми навсякъде по света.

За записвания, резервации и повече информация :

Тел. 0878 695656, 0882 084080, 052 695656, имейл: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
www.master-trainer.org

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |