Събития Park Mall Стара Загора и Прогрес АД даряват на Зоопарка 20 скамейки

Park Mall Стара Загора и Прогрес АД даряват на Зоопарка 20 скамейки

Сряда, 15 август 2012 г., 11:13
Размер на буквите

нови скамейки за зоопарка от Прогрес и Park Mall

Зоологическата градина в Стара Загора ще получи дарение от 20 чисто нови скамейки, благодарение на инициативата на Park Mall Стара Загора и Прогрес АД - Приятели на Зоопарка. Тя се осъществява с подкрепата на Община Стара Загора. През целия август пейките са изложени в Park Mall и са специално декорирани с фигури на животни от Зоопарка.

Старозагорци могат да подкрепят идеята, като си направят забавни снимки на пейките и ги споделят във Фейсбук с Park Mall и своите приятели.

В допълнение, всеки желаещ може да получи от бюро Информация специален стикер Аз обичам зоопарка!. На 1 септември скамейките ще отидат в новия си дом.

Благодарим искрено на партньорите ни от фирма Прогрес за ентусиазма и готовността, с които се включиха в инициативата! Призовавам и всички старозагорци, които обичат и посещават зоопарка, да ни подкрепят. Вярваме, че с тази кампания ще направим престоя в зоологическата градина още по-приятен за жителите и гостите на града, каза Мирослава Нойкова, Маркетинг консултант, Park Mall.

Славин Янакиев, изпълнителен директор на Прогрес АД и член на Управителния съвет на Търговско-промишлена палата - Стара Загора, сподели защо е подкрепил благородната инициатива: Стара Загора е един от малкото градове в България, които не само успяха да опазят, но и да развият градския зоопарк като едно много привлекателно място за отдих, разходки и опознаване на животинските видове, обитаващи целия свят. Прогрес АД многократно е подпомагал със своята продукция и по други начини множество проекти и инициативи в Стара Загора и за нас е удоволствие да се включим в кампанията, организирана от Park Mall Стара Загора.

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |