Събития Партиен лидер от Стара Загора кара по забранена улица

Партиен лидер от Стара Загора кара по забранена улица

Сряда, 02 декември 2009 г., 10:11
Размер на буквите

Общинският председател на ПП "Атака" Михаил Михайлов има разрешително да се движи свободно по забранената улица "Ген. Гурко" в участъка бул. "Патриарх Евтимий" - "Х.Д. Асенов". Това обяви вчера по време на брифинг новосформираната политическа партия "Нова сила". Старозагорският й лидер Тихомир Томов заяви, че документът е подписан от зам.-кмета Белчо Белчев.

В разрешителното е записано, че то се издава на общинския съветник Михаил Михайлов в качеството му на председател на Постоянната комисия по култура и вероизповедания. В заявлението си Михайлов е посочил, че "в процеса на работата му се налага многократно да посещава институции, находящи се в централната градска част, и преминаването по ул. "Ген Гурко" значително би облекчило работата му".
За информация на старозагорци ще посочим, че през 2009 г. издадените разрешителни за движение по ул."Ген. Гурко" са 87. Те са на фирми, занимаващи се с товаро-разтоварна дейност, куриерски услуги и охрана.
Пред вестник Старозагорски новини зам.-кметът Белчо Белчев коментира, че Михайлов нееднократно е настоявал да му бъде издадено разрешително. Белчев склонил, тъй като човекът на Волен Сидеров бил обществено ангажирана личност.

През 2007 г. общинските съветници на Стара Загора, сред които и г-н Михайлов, се клеха, че ще работят за благото на Стара Загора и гражданите на общината. Но дори и в интерес на работата, един общински съветник не би трябвало да се ползва с повече права от своите избиратели, още повече, че местната наредба, ограничаваща движението по ул. "Ген.Гурко", е дело на самия Общински съвет.

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |