Събития Брадърс комерс предлага на пазара катък по традиционна рецепта

Брадърс комерс предлага на пазара катък по традиционна рецепта

Неделя, 22 юли 2012 г., 12:07
Размер на буквите

Антон Андронов

След успешните собствени марки месни продукти в магазините Крес, а и в търговските вериги, се появяват и нови млечни продукти на Брадърс комерс. Продуктите, които излизат с наша марка, са изцяло под наш контрол от произхода на суровината за производството им до последния етап на влизане в търговската мрежа.

Държим нашите продукти да са с максимално високо качество и направени по оригинални български рецепти, доказали вкусовите си качества във времето. След първия ни млечен продукт - киселото мляко с българска закваска по Български държавен стандарт (БДС) - Соколово, което пожъна много бърз успех, включително в селата - (може да се ползва за оригинална закваска на собствено производство мляко от домакинствата), сега пускаме и три вида катък. Това разказа пред вестник Национална бизнес поща Георги Георгиев, управител на Брадърс комерс.

Трите нови вида катък се произвеждат от мандра с 4000 дка собствена земя за обработване и над 500 собствени крави от породите Черно-шарено говедо и Симентал.
При млечните продукти най-ефикасната мярка за контрол се оказа производството по стандартите на БДС - в този случай заедно с нас непрекъснат контрол извършват и оторизираните затова органи. Предпочетохме този вариант, за да сме абсолютно сигурни, че до клиента ще достига само оригинален продукт с непроменливи параметри, обясни г-н Георгиев. Трите вида катък са натурални - с късчета истинско българско сирене и с чесън. Те вече имат своите клиенти, включително в лицето на собственици на елитни ресторанти не само в региона, но и в столицата.

Пазарът им тепърва ще се разширява, защото не става дума за прецедено гъсто кисело мляко, а за истинския тракийски катък.
С изненада разбрах, че този продукт в оригиналния си вид е само регионален. До старта на производството му мислех, че катък се е правел навсякъде из България, сподели Георги Георгиев, удовлетворен, че е изненадал приятно партньори в цялата страна. В магазините на Крее се продава и насипен катък, така че продуктът и ценово е достъпен за максимално широка гама потребители.

Ние нямаме нищо против да продаваме и продаваме марки и на други производители. Нещо повече, смятам, че по този начин производителите са по-мотиви- рани да работят и да се развиват, развивайки и производствата си.

Единственото ни изискване е за високо и постоянно качество. Отскоро работим и с КЕН, които също се включиха сред партньорите ни. Много сме доволни от общата работа, защото трудно се намират коректни партньори, с които да сме на едно и също мнение по основни въпроси в търговията и производството, сподели Георги Георгиев.

Любимото лятно ястие, което върви и като допълнение към всяко друго - оригиналният катък, вече е на пазара. Остава да го опитаме.

 

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |