Събития В Стара Загора ще се проведе състезание с охлюви в подкрепа на жертви на домашно насилие

В Стара Загора ще се проведе състезание с охлюви в подкрепа на жертви на домашно насилие

Понеделник, 16 юли 2012 г., 14:48
Размер на буквите

състезание охлюви домашно насилие

Сдружение Самаряни - Стара Загора организира нова социална инициатива - Благотворително състезание с охлюви в подкрепа на кризисен център Самарянска къща за жени и деца, жертви на домашно насилие и трафик. То ще се проведе на 26.07.2012 г. (четвъртък) в парк Пети октомври от 18,30 часа с партньорството на Община Стара Загора, граждански и бизнес организации.

Търговско-промишлена палата - Стара Загора подкрепя благотворителната инициатива и призовава своите членове да се включат в нея.

Организаторите очакват: над 300 човека да посетят събитието; над 100 от тях да участват в състезанието; над 100 да дарят; широко разпространение на информация за събитието в социалните мрежи; отразяване от всички местни медии - радио, телевизия, печат и ел. новинарски издания, които са наши дългогодишни партньори.

Какво представлява участието?

Представителен охлюв-състезател:

Срещу минимална сума за участие от 50 лева получавате възможност Вашият охлюв да се състезава в отбора на бизнеса, заедно с други представители на местния бизнес. 100% от дарената сума ще бъде използвана в подкрепа на кризисен център Самарянска къща за жени и деца, жертви на насилие и трафик. Ако почувствате съпричастност към тази кауза може да дарите и по-голяма сума!

Какво получавате?

  • Истинско забавление, докато развивате имидж на социално отговорен бизнес, работещ активно за
  • подобряване благосъстоянието на местната общност;
  • По-силно позициониране на бизнеса Ви в общността;
  • По-голямо доверие сред хората;
  • Повече приятели.
  • Ползите от социални инициативи са чудесни. Знаете ли защо? Защото този, който прави добро, получава двойно повече добро! Свържете се с нас, за да обсъдим участието Ви!, призовават организаторите.

Сдружение Самаряни управлява делегирани от държавата услуги в подкрепа на рискови групи деца и семейства вече 13 години и в директната работа с тях нееднократно се е налагало да подпомага деца и жени, жертви на домашно насилие и трафик. Средно годишно в услугите на организацията се обслужват над 50 деца, жертви на насилие, спрямо които са предприети мерки за закрила. Нашата роля като лицензиран доставчик на услуги за тях се изразява в интензивна социална подкрепа и терапевтична помощ за пострадалите деца и техните близки.

Всички ние целим едно и също - искаме да живеем в по-добър свят и сме убедени, че обществото се нуждае от корпоративна подкрепа и партньорство, за да помогнем това да се случи. От Самаряни многократно сме добротворствали в партньорство с бизнеса и сме убедени че и този път можем да си подадем ръка в подкрепа на значими каузи. Обикновено хората свързват добрия бизнес с доброто -с корпоративната социална отговорност, с филантропията, с даренията, със социалния маркетинг, се казва още в съобщение на сдружение Самаряни.

Лице за контакти: Антония Павлова - специалист Социален маркетинг и масмедии, тел. 042 621083, мобилен тел. 0878 394215 email: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. , www.samaritans.bg

канадска борба Стара Загора

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |