Събития Предоставиха cтадион Локомотив на ПФК Берое

Предоставиха cтадион Локомотив на ПФК Берое

Четвъртък, 28 юни 2012 г., 20:03
Размер на буквите

След 40 минути дебати, с 34 гласа за, 1 против и 7 въздържал се Общинският съвет на Стара Загора прие решение общинската спортна база стадион Локомотив да се предостави на ПФК Берое. Вносителят на предложението Маноил Манев, председател на Постоянната комисия по спорт и младежки дейности, обясни, че стадионът е в инвестиционната програма на собственика на Берое ТЕЦ Марица-изток 2 за 1 500 000 лева.

Той настоява да му се даде фронт за действие, тъй като до края на 2012 г. трябва да извърши ремонтни дейности за 460 000 лв. и там да се разкрие детска футболна школа, пише вестник Старозагорски новини.
Адвокат Павел Хаджийски от ГЕРБ предложи прекратяване ползването на стадиона от Локомотив и отдаването му на Берое да бъде за 10 години.

Това възбуди духа на общинския съветник от БСП Илия Златев, който заподозря социална несправедливост и толериране на едни за сметка на други. И се завихри един безсмислен спор, в който напразно Маноил Манев доказваше, че е ценна всяка стотинка в това кризисно време, отделена за спорта.

Точка сложи младият гербер Диан Димитров, който припомни, че ръководството на футболен клуб Локомотив беше прехвърлило спорната собственост на един клошар, който живееше в старото си возило. С тези ли хора трябва да продължи договорът?!, зададе риторичния въпрос съветникът. Към аргументите си прибави и отвратителното състояние на неподдържания стадион, както и караваната, паркирана пред него, където се пече скара...!

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |