Събития Интегрирана услуга за предприемачи в България

Интегрирана услуга за предприемачи в България

Вторник, 26 юни 2012 г., 08:43
Размер на буквите

Интегрирана услуга за предприемачи в България

Двудневен информационен семинар по проект Интегрирана услуга за предприемачи в България ще се проведе в Стара Загора в на 28 и 29 юни 2012 г. Той е финансиран от ОП Развитие на човешките ресурси и съфинансиран от Европейския социален фонд на Европейския съюз. Изпълнява се от  Националната асоциация на общинските служители в България.

Ръководител на проекта е Валентин Лазаров, който е и  председател на УС на Националната асоциация на общинските служители в България. В работата на семинара ще вземат участие и експертите от Испания Хема Марч и Габриела Оливеро. Темите имат практическа насоченост към дейността на предприемачите.
Семинарът ще се проведе на 28 и 29 юни 2012 г. в хотел Армира, Старозагорски минерални бани.


Националната асоциация на общинските служители в България (НАОСБ) изпълнява проект „Интегрирана услуга за предприемачи в България“ по ОП „Развитие на човешките ресурси“, финансиран от Европейския социален фонд на Европейския съюз. Проектът е в партньорство с Асоциация на общини от Автономна област Валенсия - Сдружение Рибера Алта, Испания.

Основната цел на проекта е да подпомогне стартиращия бизнес и дейността на малките фирми в България. Чрез обучение и консултации да предоставя нова възможност за сътрудничество между различни органи: публични организации, синдикати, университети и фирмени организации. Този нов модел на работа отдолу - нагоре се препоръчва от европейските институции.

Програмата EQUAL на Европейския съюз, която е финансирала проекта на нашите испански партньори през 2002 - 2004 г., е създала условия да бъде създаден Център за фирмени инициативи в Рибера. Този техен опит ще бъде разпространен у нас чрез проекта „Интегрирана услуга за предприемачи в България“. Дейността е насочена към създаването на местни групи в шестте планови района на страната, които да подпомагат предприемачите с консултации и съвети за техния бизнес.

 

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |