Събития ЛИДЕР с организация и в Братя Даскалови

ЛИДЕР с организация и в Братя Даскалови

Петък, 01 юни 2012 г., 21:56
Размер на буквите

В навечерието на светлия български празник - 24 май, 20 души от община Братя Даскалови създадоха местна организация на ПП ЛИДЕР. Сред учредителите са представители на малкия и средния бизнес, специалисти в областта на селското стопанство, изявени общественици. На своето първо събрание те единодушно избраха за председател Никола Станков, дългогодишен общественик и деятел.

„Изключително съм доволен, че ЛИДЕР бе припозната за свой политически субект от изявени професионалисти, от хора с авторитет сред местната общност“, каза областният координатор на партията Стоян Зайков, който участва в работата на учредителното събрание.
Амбицията на местната организация е да укрепи и разшири своето влияние сред всички слоеве на населението, да работи за утвърждаването на ценностите, които партията изповядва – да насърчава родната икономика, да инициира и подкрепя граждански прояви, да бъде партньор в полезни за местната общност инициативи. Най-сериозен тест за местната организация ще бъде работата и участието на нейните членове в предстоящите парламентарни избори.  
„В най-скоро време предстои да създадем свои организации в общините Николаево и Павел баня и по този начин ще имаме местни структури във всички 11 общини на Старозагорска област“, поясни още Стоян Зайков. Той добави, че с успеха на частичните избори за Общински съвет в Кюстендил, където спечели председателското място и наравно с ГЕРБ 4 съветнически места, ПП ЛИДЕР е показала, че все повече хора се доверяват на ценностите, на които партията е заложила.

Информация: вестник Новината

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |