Събития Групата Zucchetti пристига в България

Групата Zucchetti пристига в България

Четвъртък, 31 май 2012 г., 10:53
Размер на буквите

Групата Zucchetti mago софтуер системи

С присъединяването на Microarea, софтуерна къща от Генуа, която разработва управленски софтуер за малки и средни предприятия, значително се отвори международния пазар за Zucchetti, тъй като фирмата от Лигурия има вече силно развита партньорска мрежа в Източна Европа и в случая в България.

“С 44 000 фирми клиенти, софтуерните решения на Zucchetti са най-използваните в Италия, коментира Giorgio Mini, вицепрезидент на Zucchetti, но в чужбина желаем да наблегнем на Mago, това е ERP решението на Microarea, тъй като продуктът е вече много разпространен извън границите на Италия. Това е факт благодарение на изградената квалифицирана мрежа от бизнес партньори, развита през годините от фирмата от групата.

Целта ни е да предлагаме и други продукти от портфолиото на групата Zucchetti през този така важен за нас дистрибуторски канал. Още повече, че наблюдаваме една интересна тенденция за инвестиция в иновационна технология от страна на някои промишлени райони на Балканите.“

Също така и президентът на Microarea, Enrico Itri, подчертава стратегическото значение на партньорството, подписано с Zucchetti, като начин за утвърждаване на присъствието най-вече в Източна Европа. “ЕРП Mago, освен че е едно високотехнологично решение, предлага и пълна многоезична поддръжка, което дава възможност за използването му на предпочитания от потребителя език. Несъмнено софтуерът е локално функционален, т.е. съгласуван е със законовите и нормативни уредби на страната, където се използва.

Поради тези характеристики, нашият продукт има голям успех не само в Италия, но също така и в България, Полша, Румъния, Швейцария и Унгария.

Интегрирането на Mago с други продукти на Zucchetti ще е една значителна крачка напред в качеството на предлаганите управленски решения към нашите международни клиенти.”

Reka Ujj, търговски координатор на международните пазари в Zucchetti, вярва много в InfoBusiness – Business Intelligence решението на Zucchetti, чието стартиране на българския пазар предстои: “Българската версия на продукта ще е готова през юни тази година, както и нейното интегриране с Mago.

InfoBusiness е едно лесно за използване и много интуитивно решение. Това е едно помощно средство за мениджърския състав на всяка организация, а не ИТ прищявка. Възможността да се правят с лекота комплексни анализи на данни, извлечени от ERP системата и да се извършват подробни статистически отчети със сигурност е решаващо предимство за българските фирми, било то за подобряване на стратегическите избори или за увеличаване на конкурентоспособността на последните” - обобщава търговският координатор на международните пазари в Zucchetti.

 

erp системи софтуер mago

 

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |