Събития Мосю Бриколаж обзаведе 24-та седмична детска градина Радост в Стара Загора

Мосю Бриколаж обзаведе 24-та седмична детска градина Радост в Стара Загора

Вторник, 24 ноември 2009 г., 11:27
Размер на буквите

Мосю Бриколаж дари обзавеждане на 24-та седмична детска градина Радост в Стара Загора. 260 деца, на възраст от 3 до 7 години посещават заведението. Компанията осъзнава важността от близостта с местните организации, клубове и институции и затова социалната-отговорност е една от дългосрочните й стратегии.


Нe важно колко даряваш, а че го правиш от цялото си сърце. Благодарни сме на Мосю Бриколаж за доброто отношение към децата на Стара Загора. За нас е чест, че в града ни има магазин с такъв голям авторитет и популярност, заяви кметът на Стара Загора проф. Светлин Танчев.

Заедно с дарението, Мосю Бриколаж празнува своя девети рожден ден в България. Компанията отвори първия си магазин през 2000 г. в София, а в момента управлява 10 обекта в 9 града на страната. Това, което отличава магазините на Мосю Бриколаж днес са както разнообразието от стоки на конкурентни цени, така и професионалните съвети на специалистите-консултанти.
В навечерието на деветия си рожден ден компанията предлага празничен каталог от стоки на най-ниски цени, който е в сила от 20 ноември до 7 декември. Специално предложение в него е акцията 9 дни – 9% намаление в 9 града на България по случай 9-ия рожден ден! Офертата започва на 28 ноември и продължава до 6 декември, като важи за всички стоки и услуги, без промоционалните.
С наближаването на Коледните и новогодишни празници, Мосю Бриколаж представя и коледната си украса, която е с подчертан стил и на невероятни цени. Феерията от цветове, светлини и форми ще заблести на 18 ноември, когато коледните стоки влизат в промоция. От 12 до 24 декември в магазините на Мосю Бриколаж ще се разиграе и томбола с подарък за всеки клиент с покупка.

Подробна информация за специалните предложения само с ниски цени и коледната украса на Мосю Бриколаж можете да видите на http://www.mr-bricolage.bg/.

Mr. Bricolage

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |