Събития Старозагорски депутат подкрепи исканата оставка на Масларова като шеф на комисия

Старозагорски депутат подкрепи исканата оставка на Масларова като шеф на комисия

Сряда, 18 ноември 2009 г., 22:54
Размер на буквите

"Аз като заместник-председател на социалната комисия ще подкрепя предложението да Ви освободят като неин председател, защото не е частно Вие да заемате тази длъжност", заяви вчера в парламента старозагорският депутат от РЗС Тодор Великов.

Преди това народният представител репликира Емилия Масларова по повод забележките й за издръжката на НОИ с думите: "Когато докажете, че сте невинна, смятам, че имате право да говорите за социална политика".
В телефонен разговор Великов заяви за "Старозагорски новини", че репликите му са във връзка със започналото наказателно преследване срещу екссоциалната министърка за ремонта на сградата на МТСП в Стара Загора. Припомняме, че на 6 ноември т.г. главният прокурор поиска имунитета на Масларова заради длъжностно престъпление, свързано с реконструкцията и преустройството на имота на МТСП в Стара Загора.
Отстраняването на Масларова от председателското място на социалната комисия пък беше поискано от Иван Костов. Депутатът от РЗС допълни, че през миналата седмица предложението е заведено в деловодството на парламента, но не е наясно кога ще му бъде даден ход, пише вестник Старозагорски новини.
По отношение на орязания бюджет '2010 Тодор Великов заяви, че едно похарчено евро в България се равнява на 6 от европейските помощи. България имала да получава 7 милиарда, но всички дейности се съфинансирали с 15% от републиканския бюджет. Ако тройната коалиция беше оставила поне 2 милиарда, сега нямаше да имаме проблеми с безработицата, квалификацията и преквалификацията, категоричен беше той.

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Статии с подобно съдържание

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |