Събития Огнян Благоев е избран в ръководството на обединена световна туристическа организация

Огнян Благоев е избран в ръководството на обединена световна туристическа организация

Вторник, 25 октомври 2011 г., 14:29
Размер на буквите
Огнян Благоев

Световната асоциация на туристическите агенции (WATA) взе решение от ключово значение в своята 62-годишната история. Решението е за присъединяване на Световната организация за инсентив (поощрителни, наградни) пътувания - World of Incentives (WOI) към организационната структура на асоциацията.

Това решение Световната асоциация на туристическите агенции (WATA) взе по време на годишната Генерална асамблея, която се проведе между 21 и 22 октомври 2011 г. в Кипър. Новата партньорска мрежа има за цел  да гарантира ексклузивен стандарт на услугите в двата основни сектора на туристическото предлагане - ваканционните пътувания и MICE-сектора.

Висшият орган на обединената организация избра за член на Изпълнителния борд през следващия 4-годишен мандат Огнян Благоев, изпълнителен директор на туристическа агенция МИЕЛ ООД. МИЕЛ е дългогодишен член на WATA, а също и редовен член и на Асоциацията на българските туроператори и туристически агенции (АБТТА) от 2009 г.

Туристическа агенция МИЕЛ е партньор на Търговско-промишлена палата – Стара Загора през последните 4 години. Персоналната ангажираност на ръководителя на агенцията Огнян Благоев помогна изключително много за посещението на изпълнителния директор на Световната асоциация на туристическите агенции (WATA) Кристин Фурние в Стара Загора и Казанлък. Г-жа Фурние посети региона на Стара Загора в края на 2009 година и се запозна с туристическия потенциал и с възможностите за привличане на туристи към региона. Кристин Фурние даде много висока оценка за обектите, които представят културно-историческото наследство на региона на Стара Загора и чрез професионалната световна асоциация оказа подкрепа за популяризирането на България и конкретно на Стара Загора.

Търговско-промишлена палата – Стара Загора поздравява г-н Огнян Благоев за избирането му на високия пост и му пожелава да има много успехи и сили за популяризиране на възможностите за туризъм в България и за издигане на престижа на българския туристически продукт.

 

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |