Събития Mr.Bricolage в Стара Загора е с нова концепция и променен адрес

Mr.Bricolage в Стара Загора е с нова концепция и променен адрес

Петък, 21 октомври 2011 г., 17:30
Размер на буквите
Mr.Bricolage

Магазинът на търговската верига Mr.Bricolage в Стара Загора, ще отвори врати на 25 октомври (вторник) на нов адрес и с обновена концепция. Новият дом на първата в България верига магазини Направи си сам е с търговска площ 2 200 кв.м. и се намира на ул. Капитан Петко Войвода №20, до магазина на Билла. Mr.Bricolage инвестира 500 000 лв. в оборудване, подобрения и изграждане на търговската атмосфера.

Компанията ще предлага 20 000 артикули, 3 000 от които изцяло нови, отговарящи на нуждите на клиентите в Стара Загора.

Преместването в новия обект е резултат от желанието на Mr.Bricolage да създаде допълнително удобство при пазаруването и да осигури по-лесен достъп на клиентите си до продуктите и услугите си. Инвестицията в новия обект е част от стратегията на компанията да повишава непрекъснато качеството на обслужването.

Жителите на Стара Загора са първите, които ще се насладят на новата концепция на Mr.Bricolage - близо до клиента, която цели максимална функционалност и удобство при пазаруването. Тя е допълнена с обособяването на тематични кътове с идеи и решения за подобряването на дома. Целта на веригата е да даде възможност на клиентите да намерят лесно решение за всекидневните си нужди от поддръжка и подобряване на дома. Паралелно с това те могат да проследят тенденциите в интериорния дизайн, да почерпят идеи за поддръжката на дома и градината и да се вдъхновяват за промени с предложенията в тематичните кътове: осветление, стени, подови настилки, баня, кухня и разбира се, градина.

Новият стандарт ще бъде въведен в още няколко магазина, стартирайки от градовете Плевен и Варна, а в краткосрочните планове на веригата е включено и откриването на втори магазин в Пловдив през април 2012 г.
Наличието на всички тези продукти под един покрив, изложени и означени по ясен начин, близък до логиката на клиента, ще улеснят избора и ще позволят генерирането и реализирането на нови идеи и решения. Специално обучени консултант-продавачи ще предоставят професионални съвети и решения на всеки посетител. В магазина се предлагат и допълнителни услуги, като рязане и кантиране на дървени плоскости, рамкиране, тониране на бои, изработка на ключове, заточване на вериги и т.н.

Новият магазин на Mr.Bricolage предлага лесен достъп и многообразие от стоки и услуги за дома и градината с доказано качество и конкурентни цени.

За Mr.Bricolage
Инвеститор в магазините с марка Mr.Bricolage в България е Доверие Брико АД. Дружеството е учредено през 1999 година с цел изграждане и управление на веригата магазини на територията на България, Сърбия и Македония. Собствеността на компанията в България е поделена между Доверие Капитал АД, част от Доверие Обединен Холдинг АД, с 55% и френското акционерно дружество Mr.Bricolage SA, което притежава 45% от акциите.

Марката навлиза на българския пазар през 2000 година, когато е построен и първият магазин в София. В момента у нас работят 10 магазина в София, Пловдив, Варна, Благоевград, Бургас, Стара Загора, Плевен, Русе и Добрич. Магазините от веригата Mr.Bricolage са осигурили 800 работни места. Ежедневно в търговските центрове влизат и пазаруват над 7 000 души, а общо от 2000 г. досега са били посетени от над 22 млн. клиенти.

На международните пазари групата Mr. Bricolage има 30-годишна история. Тя е на трето място във Франция с около 15% от пазара за продажба на стоки за ремонт и обзавеждане на дома и градината. Съществуват 652 магазина в цял свят с обща търговска площ от около 1,62 милиона кв. метра и оборот от 2.1 млрд евро през 2010 г.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |