Събития Едномесечни интензивни курсове по английски език с голяма отстъпка от цената

Едномесечни интензивни курсове по английски език с голяма отстъпка от цената

Неделя, 09 октомври 2011 г., 17:13
Размер на буквите
SchoolRooM предлага курсове по английски език

Това е специалната оферта на SchoolRooM, поясни Светлин Видев, собственик на центъра за обучение по английски език. SchoolRooM предлага курсове по английски език за всички възрасти – за деца, ученици и студенти, работещи. Обучава и екипите на компании.

Курсовете винаги са съобразени с индивидуалните потребности на всеки курсист. При децата и учениците изучаването на английски език е най-ефективно, когато освен езикови познания, те получават и широка обща култура и изграждат положителна настройка към обучението. Това събужда любовта им към езика и лесно се научават да го ползват свободно, убеден е Светлин Видев. Освен това децата от малки привикват към международните критерии за оценяване и изграждат успешни изпитни навици. Знаят как да бъдат лидери, да работят в екип, как да използват въображението и креативността си и не се страхуват да го правят, пише вестник Национална бизнес поща. Доказателство за това е високият успех на възпитаниците на езиковия център на изпитите на University of Cambridge.

Чуждоезиковото обучение за ученици в SchoolRooM е целогодишно - от октомври до май. Занятията са съобразени със смяната на децата в училище. Същото се отнася и за децата в предучилищна възраст. Особено важно е това, че в курсовете за гимназисти младите хора получават изключително добра подготовка за полагане на изпит за международните сертификати FIRST CERTIFICATE, ADVANCED, CPE, както и за TOEFL и IELTS. Възпитаниците на SchoolRooM вече 10 години успяват да постигнат едни от най-високите оценки в света.

Голям е интересът и към курсовете за възрастни. Обучението в тях е с максимална практична насоченост. Може да се провежда групово или индивидуално. Всяко езиково ниво е от 100 часа с продължителност на курса от 3 месеца, а заплащането е разсрочено. Центърът осигурява и до 60% отстъпка от цената за едномесечен интензивен курс по английски език.

Езиков център SchoolRooM предлага възможност за обучение по английски език и в почивните дни.
Видът на курса по английски език се избира от курсиста - общ английски, бизнес английски или подготовка в сертификатни курсове, които гарантират конкурентоспособност във всяка точка на света.

SchoolRooM обучава и служителите на компании по предварително договорена с работодателя програма, съответстваща на нуждите на конкретната фирма и в удобно за обучаваните време. Центърът е одобрен и като доставчик на услугата „обучение по английски език" по програмите на социалното министерство „Аз мога" и „Аз мога повече". Програмите дават възможност на всеки самонает или на човек, работещ на трудов договор, ако желае да изучава английски език безплатно, да подаде съответните документи в най-близкото бюро по труда.

Целта ни е не само да дадем качествени и дълготрайни познания по английски език, но и да развием уменията на курсистите за ефективно общуване и да ги направим уверени при употребата на английския език в ежедневието, казва Светлин Видев. Методите са в съответствие с най-новите световни тенденции и са насочени към постигането на максимална ефективност при изучаването на езика. Целта е постигането на най-висока конкурентоспособност на обучаваните в SchoolRooM на пазара на труда, или в най-добрите университети на света - в зависимост от възрастта и идеите за реализация.

 

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |