Събития НАПИ публикува обяви за възлагане на обществени поръчки за текущ ремонт и зимно поддържане на пътища

НАПИ публикува обяви за възлагане на обществени поръчки за текущ ремонт и зимно поддържане на пътища

Четвъртък, 03 септември 2009 г., 17:26
Размер на буквите
Национална агенция Пътна инфраструктура (НАПИ) обяви новите 22 процедури по ЗОП за възлагане на обществени поръчки за текущ ремонт и зимно поддържане на републиканските пътища. Търгове ще се проведат в 8 Областни пътни управления – Смолян, Благоевград, Пазарджик, Бургас, Стара Загора, Плевен, Велико Търново, Силистра.
Съгласно графика откритите процедури ще бъдат в периода 14.10.2009 г.  – 27.10.2009 г., съобщиха от агенцията. Списък на открити процедури по ЗОП за възлагане на обществени поръчки за текущ ремонт и зимно поддържане на РПМ ОПУ – Стара Загора:
1. Определяне на изпълнител на услуга във връзка с поддържане (превантивно, текущо, зимно и ремонтно-възстановителни работи при аварийни ситуации) на 139,280 км републикански пътища на територията на РПС Стара Загора, стопанисвани от НАПИ – Областно пътно управление – Стара Загора, съгласно чл. 19, ал. 1, т. 1 от Закона за пътищата. Отваряне на офертите на участниците – в сградата на ОПУ Стара Загора на 15.10.2009 г. от 12 ч.
2. Определяне на изпълнител на услуга във връзка с поддържане (превантивно, текущо, зимно и ремонтно-възстановителни работи при аварийни ситуации) на 171,780 км републикански пътища на територията на РПС Чирпан, стопанисвани от НАПИ – Областно пътно управление – Стара Загора, съгласно чл. 19, ал. 1, т. 1 от Закона за пътищата. Отваряне на офертите на участниците – в сградата на ОПУ Стара Загора на 16.10.2009 г. от 14 ч.
3. Определяне на изпълнител на услуга във връзка с поддържане (превантивно, текущо, зимно и ремонтно-възстановителни работи при аварийни ситуации) на 136,900 км републикански пътища на територията на РПС Гурково, стопанисвани
от НАПИ – Областно пътно управление – Стара Загора, съгласно чл. 19, ал. 1, т. 1 от Закона за пътищата. Отваряне на офертите на участниците – в сградата на ОПУ Стара Загора на 15.10.2009 г. от 16 ч.
4. Определяне на изпълнител на услуга във връзка с поддържане (превантивно, текущо, зимно и ремонтно-възстановителни работи при аварийни ситуации) на 138,600 км републикански пътища на територията на РПС Казанлък, стопанисвани от НАПИ – Областно пътно управление – Стара Загора, съгласно чл. 19, ал. 1, т. 1 от Закона за пътищата. Отваряне на офертите на участниците – в сградата на ОПУ Стара Загора на 16.10.2009 г. от 12 ч.

5. Определяне на изпълнител на услуга във връзка с поддържане (превантивно, текущо, зимно и ремонтно-възстановителни работи при аварийни ситуации) на 183,050 км републикански пътища на територията на РПС Раднево, стопанисвани от НАПИ – Областно пътно управление Стара Загора, съгласно чл. 19, ал. 1, т. 1 от Закона за пътищата. Отваряне на офертите на участниците – в сградата на ОПУ Стара Загора на 15.10.2009 г. от 14 ч.
Документацията за новите 22 процедури по ЗОП ще бъде публикувана на официалната електронна страница на агенцията.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |