Събития Стадион Берое все пак ще светне до Димитровден

Стадион Берое все пак ще светне до Димитровден

Четвъртък, 29 септември 2011 г., 20:16
Размер на буквите

До 26 октомври 2011 г. (Димитровден) осветлението на градския стадион "Берое" на Стара Загора ще бъде напълно подменено, съобщи за медията ни инж. Ангел Стоманярски, председател на комисията по провеждане на открития конкурс.

Ще се осъществи и обявеното телевизионно излъчване на срещата "Берое" - "Славия" от ХI кръг на "А" група, насрочена за 27 октомври (четвъртък) от 18 часа, пише вестник Старозагорски новини.
Това стана възможно, след като Върховният административен съд е изпратил официален факс до Община Стара Загора, с който се съобщава, че Обединение "Спортно осветление - стадион "Берое" - София, което обжалва решението на комисията за фирма-изпълнител, е оттеглило жалбата си.

Днес, 30 септември 2011 г., ще бъде подписан договорът между Община Стара Загора и изпълнителя "Енергострой България" ДЗЗД от Варна. Обществената поръчка "Реконструкция и модернизация на осветителната уредба на стадион "Берое" ще бъде изпълнена на стойност 740 000 лв. Това включва цялостна подмяна на прожекторите и на кабелите, промяна на всички табла, свързани с осветлението, и генерална реконструкция на светлинното табло с размер 32 кв.м.

Първите стъпки по ремонта започнаха вчера с демонтиране на старите прожектори и осветителните тела (Филипс, произведени в Белгия), които ще бъдат подменени с нови с марката General Electric. Ще бъде поставено аварийно осветление за тъмната част от денонощието, включително за случаи на евакуация.
За изграждането на осветлението се ангажираха лично премиерът Бойко Борисов и депутатът и кандидат за кмет на Стара Загора Живко Тодоров. Финансирането е осигурено от "Мини Марица-изток" ЕАД.

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |