Събития Пикадили започва мащабна кампания в подкрепа на българските училища

Пикадили започва мащабна кампания в подкрепа на българските училища

Четвъртък, 03 септември 2009 г., 17:25
Размер на буквите
Водещата верига супермаркети Пикадили започва мащабна кампания в подкрепа на българските училища, която ще продължи от 3 септември до 14 октомври 2009 г. Всеки, който обича своето училище може да помогне за оборудването му с модерни спортни съоръжения, осигурени от Пикадили, като гласува в инициативата Твоето училище.
Инициативата ще се провежда на територията на всички обекти на Пикадили. В нея могат да участват клиенти на Пикадили, които са направили покупка на стойност над 30 лв., като гласуват в супермаркета, както и без покупка чрез сайта на Пикадили www.piccadilly.bg.
В рамките на инициативата по едно училище в София, Варна, Бургас, Велико Търново, Ловеч, Стара Загора, Видин, Самоков, Пловдив и Ямбол, събрало най-много гласове ще получи модерни спортни съоръжения като дарение от Пикадили. Училищата – победители ще бъдат определени на 23 октомври 2009 г.
Всеки, гласувал в супермаркети Пикадили ще получи подарък значка Аз гласувах за моето училище. Такива значки ще получат и всички ученици – клиенти на Пикадили на 15 септември, както и училищата, спечелили най-много гласове по време на кампанията.

За Пикадили:
Пикадили е българска верига супермаркети с 15-годишна традиция. Магазините й са изградени съобразно световните тенденции в оборудването и технологията на обслужване. С дейността си Пикадили заема 15% от пазара на съвременните форми на търговия с хранителни стоки в България (супермаркети и хипермаркети). Веригата разполага с 20 обекта със средна търговска площ 2 000 - 4 000 кв. м, разположени в десет града – София, Варна, Бургас, Велико Търново, Ловеч, Стара Загора, Видин, Самоков, Пловдив и Ямбол, и два обекта от типа corner shop с марката Пикадили Експрес, разположени в столицата. Стратегията за развитие на веригата Пикадили включва изграждането на 20 нови супермаркета (2 000 - 4 000 м2 площ) в градовете с население 40-50 000 жители; 50 магазина Пикадили Експрес (100 – 400 м2 площ), както и хипермаркети Пикадили Екстра с над 12 000 кв.м търговска площ. Предимствата, които Пикадили осигурява, са доброто познаване на местния пазар, уютната обстановка за пазаруване, персоналното обслужване, добрият избор на стоки, разнообразието от съпътстващи услуги, придаващи добавена стойност към пазаруването, собствената програма за лоялни клиенти, постоянните инвестиции в съвременни технологии.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |