Събития Дни на енергията в Югоизточен район на България, 23 - 25 септември 2009 г.

Дни на енергията в Югоизточен район на България, 23 - 25 септември 2009 г.

Четвъртък, 03 септември 2009 г., 17:22
Размер на буквите
Дни на енергията в Югоизточен район на България ще се проведат в рамките на Отворените дни на Европейската седмица на регионите и градовете. Форумът ще се състои от 23 до 25 септември в Бургас (хотел България). Организатори са Община Бургас и други общини от Югоизточен регион.

Представители на Търговско-промишлена палата - Стара Загора ще участват в пленарната сесия с представяне на дейността на Центъра за енергийна ефективност, проектите и инициативите в тази област и проекти на клиенти на палатата.
Домакините от Община Бургас и Търговско-промишлена палата - Стара Загора се обръщат с покана към фирмите от региона да представят  своите енергийни проекти и добри практики в областта на енергийната ефективност и използването на ВЕИ.

Фирмите могат да участвате по следните начини в изложението:

  • индивидуален   щендер,   предоставен   безплатно  от  Община   Бургас   -експонати,   макети,   снимков   материал,   брошури,   каталози,   плакати, дипляни и други;
  • мултимедийна   презентации   (Power   Point   или   филм),   която   ще   се визуализира в зоната на изложението;
  • описание на ваш проект или инициатива, които ще бъдат включени в общата   брошура,    раздавана   на   всички   участници   заедно   с   други материали.
В пленарната сесия, която ще се състои на 23 септември от 10 до 14 часа в зала Компас на хотел България ще участват представители на държавни институции и местни власти, Генерална дирекция Транспорт и Енергия на ЕК, фирми, енергийни агенции, бизнес подкрепящи организации, изследователски и образователни институции, с които ще можете да се срещнете и индивидуално. Темите за представяне и дискусия са:
  • 1.   Опита на местните власти от Югоизточен район, други институции и организации работещи на регионално и на национално ниво в областта    на енергийната ефективност и използването на ВЕЙ.
  • 2.  Дискусионен форум на тема идеи и практически мерки за подобряване сътрудничеството между местните заинтересовани страни    в областта на енергийната ефективност, които да бъдат приложение в Югоизточен район.

При интерес за участие във форума е необходимо до 9 септември 2009 г. да попълните и изпратите заявка за участие на е-мейл адрес Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или на факс 042/ 626297, 626033. За контакти и повече информация - Красимира Соколова.


 


Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |