Събития МБАЛ НиаМед отпразнува четвърти рожден ден

МБАЛ НиаМед отпразнува четвърти рожден ден

Неделя, 10 юли 2011 г., 13:33
Размер на буквите
Ниамед

Една от най-модерните български болници - старозагорската МБАЛ НиаМед, отпразнува четвърти рожден ден на 7 юли. Целият екип на здравното заведение се събра в лятната градина, за да отбележи празника. Д-р Елена Канева, зам.-директор на РЗИ, Светла Карастоянова, секретар на инспекцията, д-р Славка Йорданова, директор на РЗОК, колеги лекари от други здравни заведения, журналисти дойдоха лично да поздравят рождениците.

Празникът на НиаМед бе белязан от щастливо събитие - непосредствено преди старта му в болницата проплака момченце. Беб- чето едва не се роди в колата, с която майка му пътувала към болницата. Благодарение на бързата и професионална намеса на лекарския екип всичко приключи благополучно и за майката, и за детето. Малко след това в родилното отделение на бял свят дойдоха още две бебенца, пише вестник Национална бизнес поща.

Над 2000 са досега ражданията в НиаМед. Най-редовната пациентка на болницата е старозагорка, която наскоро е родила и третото си бебе в нея. От началото на годината досега родените бебета са 178.
В НиаМед има 4 отделения - акушеро-гинеколо гично, неонатология, хирургия и ОАРИЛ. Болничното заведение разполага с модерна апаратура, която продължава да се обновява. В него работят 22 лекари. Заради изключително добрата си база и високия професионализъм на специалистите НиаМед е предпочитана болница не само от български майки, но и от много пациентки от чужбина. В нея те се чувстват уютно, както в домашна обстановка. Пациентите са обгрижвани денонощно и информирани за цялостното си лечение.
Болница НиаМед първа в Стара Загора въведе обезболяващото раждане по естествен път. Акушер-гинеколозите в здравното заведение пропагандират сред бъдещите майки идеята за естествено раждане и с удовлетворение констатират, че напоследък все повече жени се връщат към него. Досега в болницата над 700 жени са родили с епидорална или спинална упойка.

На празника на 7 юли първата наздравица за успех и дълголетие вдигна собственикът на МБАП НиаМед д-р Николай Христов. Дано Господ ни даде сили да посрещнем всички предизвикателства, които ни очакват, и дано и занапред да продължим да бъдем заедно, обърна се към колегите и приятелите си д-р Христов. Както се полага, централно място на отрупаната с вкусотии маса, заемаше красива бяло-зелена торта с надпис НиаМед, върху която закачливо бяха кацнали трите прасенца от едноименната приказка. Сладкишът бе разрязан от д-р Николай Христов с пожелания за сладки дни и радост от успехите в професията, която дарява живот.
Ния Мед д-р Николай Христов
Дъщерята на д-р Николай Христов Мира с бебето Николай и съпруга си Иван

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |