Събития Обществен дарителски фонд - Стара Загора получи две награди за благотворителност

Обществен дарителски фонд - Стара Загора получи две награди за благотворителност

Четвъртък, 07 юли 2011 г., 08:00
Размер на буквите
Награди за ОДФ

Фондация Работилница за граждански инициативи връчи шестите годишни награди за благотворителност Заедно. Съвместно със своя партньор Загорка АД, Обществен дарителски фонд – Стара Загора получи награда в категорията Най-добро сътрудничество между бизнес и НПО за създаване на цялостна концепция на фирмата за подкрепа на местната общност.

В резултат на това сътрудничество беше изготвена и реализирана дарителската програма Създаваме по-добро бъдеще по която са подкрепени 10 проекта в Област Стара Загора. Това е четвъртата награда Заедно, която печели Обществен дарителски фонд, отбеляза изпълнителният директор Даниела Димитрова. Радвам се, че след като бяхме поканени от Пивоварите на Европа да представим дарителската програма Създаваме по-добро бъдеще пред депутати от европарламента в Брюксел, сега тя бе оценена и на национално ниво.

Журито награди и номинацията на Обществен дарителски фонд – Стара Загора в категория Частен дарител с кауза. Наградата е за Илия Дичев за неговия цялостен принос за повишаване качеството на учебния процес чрез подобряване на материалната база на училищата в Стара Загора. Неговите целеви дарения са предназначени както за подобряване на материално-техническата база, включително за подобряване на условията не само за учене, но и за спорт в училище, така и за стимулиране на успехите на ученици и учители.

Събитието уважиха множество високопоставени  личности, чуждестранни  дипломати и разбира се, членовете на журито, между които Омбудсманът на България г-н Константин Пенчев, Надя Шабани, Председател на Държавната агенция за закрила на детето, Даниела Владимирова, водеща на Новините на ТВ7, Камен Колев, зам. председател на БСК, Иван Бедров, Гала и др.

Чуждестранните дипломати, г-жа Катрин Барбър, временно управляващ посолството на Великобритания, г-жа Сюзън Сатън, заместник посланик на САЩ за България, г-жа  Дагфрид Йортхул, временно управляващ посолство на кралство Норвегия и г-н Тошио Сугиура, заместник ръководител на мисията на посолството на Япония също уважиха събитието и връчиха някои от наградите.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |