Събития Бизнес форум с турски фирми - София, хотел Шератон, 11 юли 2011 г.

Бизнес форум с турски фирми - София, хотел Шератон, 11 юли 2011 г.

Четвъртък, 30 юни 2011 г., 18:28
Размер на буквите
София Шерътон събитие

Българска търговско-промишлена палата организира Бизнес форум с турски фирми по случай официалното посещение в на президента на Република Турция Абдуллах Гюл. Форумът ще се проведе на 11 юли (понеделник) в София, в хотел Шератон.

Турската бизнес делегация се състои от 28 фирми, специализирани в следните области: строителство, инфраструктура, телекомуникации, енергетика, автомобилна индустрия, транспорт, туризъм, селско стопанство, хранително-вкусова и лека промишленост.

Регистрацията на участниците ще започне в 09:30 ч. Форумът ще бъде открит в 10:00 ч. от председателя на БТПП г-н Цветан Симеонов, председателя на турско-българската търговско-промишлена палата, г-н Меки Байрям и председателя на турско-българския бизнес съвет г-н Ялчън Егемен. На форума ще присъстват представители на турското и българското правителство. Програмата продължава с презентация на икономическия климат в България и дискусия. Двустранните бизнес срещи ще се проведат от 11:30 ч. до 13:00 ч. Форумът ще бъде закрит от г-н Цветан Симеонов, председател на БТПП, г-н Рифат Хисарчикоглу, президент на съюза на турските търговски, промишлени, морски палати и стокови борси, г-н Георги Първанов, президент на Република България и г-н Абдуллах Гюл, президент на Република Турция. Двустранните бизнес срещи ще бъдат подновени от 15:00 ч. до 16:30 ч.

Участието във форума е безплатно за членове на Търговско-промишлена палата - Стара Загора, а нечленовете заплащат такса от 36 лв. с ДДС. За повече информация, моля вижте в прикачените файлове - списък на турските фирми и регистрационна форма за участие.

Фирмите, желаещи да участват във форума, трябва да изпратят попълнена регистрационна форма на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или на факс 042/ 626 033, в срок до 7 юли 2011 г. За повече информация – Мануела Гуджева.

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |