Събития Проучване на пазара чрез новаторски инструмент за пазарни проучвания askem.net

Проучване на пазара чрез новаторски инструмент за пазарни проучвания askem.net

Четвъртък, 30 юни 2011 г., 18:09
Размер на буквите
askem маркетинг проучване допитване анкета маркетингово проучване пазар клиент

Търговско-промишлена палата – Стара Загора е партньор на фирма Нюмарк ЕООД при представяне и развитие на новаторски инструмент за провеждане на маркетингови и социологически проучвания, базиран на интернет сайта www.askem.net. Подкрепяме този революционен инструмент, защото оценяваме неговите предимства пред класическите начини за провеждане на анкети и проучвания с бързината, конкурентните цени и гарантирано качество на резултата.

Чрез услугата за проучване на пазара на askem.net всека фирмата има отличен шанс да бъде забелязана и да наложи на пазара своя продукт след проучване на общественото мнение. Чрез сайта предприемачите получават възможност да попитат клиентите си какво търсят, какво очакват от продукта или какво не харесват в него. В допитването участват реални хора и то потенциални потребители на продукт и клиенти на фирмата. Те са регистрирани в сайта и имат мотивация да участват в анкетирането, защото получават възнаграждение, а също и защото пряко влияят на процеса по създаването на продукт или услуга, от която и самите те имат нужда.

В базата данни на сайта има около 5000 потребители, които са се регистрирали с цел да участват в анкетите. При конкретно допитване се включват само потребители, които попадат в сегмента, от който се интересува фирмата.

Въпреки малката си история, има много успешни примери на вече проведени проучвания в областта на хотелиерството, ресторантьорството и търговията. В много от случаите, след направеното проучване, фирмите са създали нова услуга, стока или са възприели ново поведение към пазара. Има също така проведени интересни социологически проучвания на национално, регионално и общинско ниво за мнението на гражданите по конкретни теми от широк интерес.

Търговско-промишлена палата - Стара Загора ви препоръчва да разгледате сайта www.askem.net, да се регистрирате в него и да го препоръчате на свои служители, партньори и приятели.

Все още регистрираните потребители в сайта от региона на Стара Загора са сравнително малко, но всички сме заинтересовани да стимулираме неговото развитие и използване. Това ще позволи по-голяма представителност на проучванията на местно ниво и използването на тази възможност за вашите фирмени цели и за провеждане на актуални социологични проучвания от регионален и национален интерес.

Допълнителна информация за представянето на продукта за повеждане на пазарни проучвания в Стара Загора.


Информация, излъчена по Телевизия Стара Загора в предаването Инициатива

  

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |