Събития Мосю Бриколаж сменя мястото си в Стара Загора

Мосю Бриколаж сменя мястото си в Стара Загора

Неделя, 26 юни 2011 г., 12:04
Размер на буквите
Мосю Бриколаж Стара Загора

От около месец край най-стария и най-големия магазин на Билла в Стара Загора кипи усилено строителство. В Стара Загора се заговори, че в разширението на сегашната сграда ще се премести строителният хипермаркет Мосю Бриколаж, който в момента се намира до Парк мол Стара Загора.

Вестник Национална бизнес поща потърси информация от пресцентъра на френската верига хипермаркети в София. Да, наистина магазин Мосю Бриколаж ще се премести до магазина на Билла. Това е стратегическо решение за веригата ни. По този начин ще развием един нов формат за нашите магазини, както колегите във Франция го наричат Proximity, или с други думи - близо и удобно за клиента. Според нас, такава локация, каквото е тази на Билла в по-централна част и в близост до жилищни кооперации, е идеална за този формат магазини.
В Мосю Бриколаж винаги е следвана политиката да се предоставят освен разнообразни стоки, и допълнителна стойност като атмосфера, обслужване и услуги, които да улесняват клиентите. Вярваме, че с тази промяна ще можем да предложим на нашите клиенти всичко това, а и бидейки по-близо до тях в буквалния смисъл, е едно допълнително улеснение и предимство. Защото винаги е по-удобно да закупиш нещо близо до мястото, където живееш, особено, когато става въпрос за поддръжка на дома. Другият мо- мент е, че посещавайки ежедневно магазин Билла, изкушението да закупиш нещо за дома и градината е по-голямо.

По отношение на сегашната сграда, в която се помещава Мосю Бриколаж, и нейното бъдеще, от пресцентъра обясниха, че преговорите с бъдещите собственици продължават и на този етап не могат да дадат информация кой ще е новият ѝ стопанин.

Според строителите на обекта до  Билла, той трябва да бъде завършен в най- кратки срокове и хипермаркетът трябва да отвори врати на новото си място около средата на август.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |