Събития Специалисти на ЦИЕС предстои да се обучават в престижната Баварска академия за реклама и маркетинг

Специалисти на ЦИЕС предстои да се обучават в престижната Баварска академия за реклама и маркетинг

Четвъртък, 23 юни 2011 г., 17:57
Размер на буквите
ЦИЕС - Стара Загора

Център за изпитване и европейска сертификация - Стара Загора (ЦИЕС) отново спечели проект по програма Леонардо да Винчи за обучение на специалисти. Този път обучнието ще се проведе в Германия и е насочено към прилагане на добри практики в създаването на успешни представителства в европейски страни.

През март 2012 година, 10 експерти от фирмата заминават на обучение в престижната Баварска академия за реклама и маркетинг, гр. Мюнхен, Германия.

Баварската академия за реклама  и маркетинг, съкратено BAW, създадена преди повече от 60 години, е един от най-престижните центрове в Европа за обучения и специализации в областта на маркетинга, комуникациите, връзките с общественоста, медиите, диалоговия маркетинг и продажбите.

В екипа за обучение са включени експерти от направление "Маркетинг, продажби и реклама" на ЦИЕС, както и експерти човешки ресурси, обучение, инженери и административен персонал от компанията. За тях е предвидено обучение по прилагането на успешни модели за ефективно позициониране на представителства извън България и управление на търговската марка. След завръщането си от обучителната практика, специалистите от ЦИЕС активно ще се ангажират със създаването и управлението на  международна мрежа от представителства на компанията за увеличаване на пазарния ѝ дял.

 

ЦИЕС - Стара Загора обучение маркетинг Леонардо

Проектът за Мобилност по секторна програма "Леонардо да Винчи" се финансира по линия на програма "Учене през целия живот". Проектът е финансиран с подкрепата на Европейската комисия и публикацията отразява единствено възгледите на автора. Европейската комисия и Центърът за развитие на човешките ресурси (ЦРЧР), като финансираща институция, номинирана като Национална Агенция на ЕК по програма "Учене през целия живот", не носят отговорност за начина, по който представената информация може да бъде използвана.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |