Събития МБАЛ НиаМед – Стара Загора подготвя тържество за четвъртата си годишнина

МБАЛ НиаМед – Стара Загора подготвя тържество за четвъртата си годишнина

Неделя, 12 юни 2011 г., 12:43
Размер на буквите
НиаМед болница Стара Загора

На 7 юли многопрофилна болница за активно лечение НиаМед – Стара Загора ще отбележи четвъртия си рожден ден. Екипът на здравното заведение вече се подготвя усилено за тържествата по хубавия повод. Сред серията от инициативи е и обявяването на конкурс за рекламен слоган на многопрофилната болница. В него има възможност да се включи всеки, който желае.

Достатъчно е да измислите нещо кратко и оригинално, свързано с дейността и възможностите на една от най- модерните болници не само в Старозагорска област. Като медиен партньор на празничната инициатива вестник Национална бизнес поща ще приема и оценява предложенията, които участниците в конкурса могат да изпращат на електронния адрес на вестника Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .
Както се полага на един истински голям конкурс, авторът на най-сполучливия слоган ще бъде отличен със специална награда. Тя ще му бъде връчена навръх празника.

Макар че историята на НиаМед датира само от четири години, болницата вече е известна и извън пределите на страната с добрите си специалисти, високото ниво на технологично оборудване и лечение и комфортната атмосфера. Пациентки в родилното отделение на здравното заведение са били жени от цяла България, от много европейски държави, както и от Китай, Япония, Тайланд, Мексико. От създаването на НиаМед досега в отделението са проплакали над 2000 бебета. Много от родителите на тези деца се събират всяка година на Бабинден в болницата, за да благодарят от сърце на перфектния екип от специалисти, които се грижат с любов за своите пациенти.

Освен АГ отделение, в НиаМед функционират и отделение по неонатология, хирургия, ОАРИЛ, отделение по образна диагностика, клинична лаборатория и медицински център. 22-ма лекари-специалисти, начело със собственика на болницата, акушер-гинеколога д-р Николай Христов, осигуряват вече 4 години високо квалифицирана помощ на хората в нужда.

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |